Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
teneniel, nie musisz ukrywać swojej współpracy z mylogiem, nikt Cię przez to nie przestanie lubić ;P Yzoja chyba też tam coś miesza na mylogu
swoją drogą to sytuacja na stronie http://mylog.pocalujmniewdupe.pl też uległa pewnym zmianom na razie wrzuciłem to co widać (ostatnie posty z forum), w przyszłości może coś tam zrobię np. o alternatywnych stronach blogowych
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2009-12-30, 21:30
Htsz napisał/a:
teneniel, nie musisz ukrywać swojej współpracy z mylogiem
nie wiem, czy można to nazwać współpracą, raczej nie, bo żadnych z tego profitów nie mam
obie z Yzoją po prostu należymy do tzw. przyjaciół serwisu i to w sumie chyba tyle, bo szablony dodajemy do katalogu na takich samych zasadach jak wszyscy użytkownicy
co do samego myloga - wiele się zmieniło, sporo rzeczy na nowo zrobiono (sam szkielet programistyczny mylog/myspot), a część została zrobiona jako nowość w ogóle.
Osobiście po latach wkurzania się na serwis, dałam mu szansę i raczej nie żałuję, bo naprawdę kosztowało to Aneczkę i Outiego sporego nakładu czasu i chęci, by tchnąc na nowo w niego życie.
Wiecie, tylko krowa nie zmienia zdania...
czasem tylko trzeba dobrej woli bo je zweryfikować ponownie ^^
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).