Wiek: 30 Dołączyła: 14 Mar 2009 Posty: 26 Miasto: Sao Salvador
Wysłany:
2009-03-20, 22:13
Ogólnie na razie jakiś pierdzielnik jest. Zero estetyki. Nawalone tu i tam. Ale może to kwestia przyzwyczajenia...
Mój stary mylogowy blog zostanie zaktywowany dopiero jutro po 20:00.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-03-20, 23:25
Działa i ...
miglu149 napisał/a:
Grafika nie jest najlepsza,
Cncll napisał/a:
Ogólnie na razie jakiś pierdzielnik jest. Zero estetyki. Nawalone tu i tam.
do tego jeszcze można dodać, że nowe opcje to kopia lub drobna modyfikacja starych... Pojawił się portfel, czyżby mylogowicze będę kupować nowe dobra podobnie jak epulsowicze?
Jest oczywiście ta niby społeczność i forum, które znów wróciło do łask.
ale slowa.pl już nie sa zwiazane z mylog.pl
Nowa odsłona nie zrobiła na mnie wrażenia, póki co...
Fani tej strony na pewno się ucieszą, że ich blogi raczej nie przepadły i strona wreszcie ruszyła. Mogą mnie znowu posądzać o zadzieranie nosa, ale jak dla mnie strona tego pokroju ośmiesza się takim wyglądem. Menu efektownie mi się rozsuwa i pojawia a grafika na stronie rodem sprzed 6 lat kiedy to popularne były łącza modemowe i długość wczytywania strony bardzo ważna (wiec ograniczano ilość grafiki). Mam nadzieję, że to tymczasowe, bo jak tam ma pozostać to chyba gorsze od tego "dziewczyny lubią brąz"
Ciekawią mnie nowe, rozbudowane opcje, ale już widzę, ze bez zarabiania na naiwności się nie obędzie, bo dział z doładowywaniem punktów mimo pierwszego dnia po starcie już jest dostępny
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-03-21, 12:19
rashell napisał/a:
nie ma myloga krzysio narzeka, zapowiada się mylog krzysio narzeka ;D
Prawda . Mylog po prostu zraził do siebie ludzi. No ale nikt nie powiedział, że Mylog już nigdy nie będzie dobry. A nuż teraz będzie super - ekstra - hiper serwisem blogowym? Nikt nie mówi, że nie, choć ciężko w to uwierzyć po latach psucia się coraz większego.
nie ma myloga krzysio narzeka, zapowiada się mylog krzysio narzeka ;D
to nastawienie
nie, to forum o blogach, dyskutujemy tu także o zmianach jakie są wprowadzone, to moje prywatne zdanie co napisałem o tym co zobaczyłem. Nie robię tego z przekory, tylko porównuję do innych stron ich pokroju i do obecnych oczekiwań blogerów. Ja bardzo chciałbym, aby serwis okazał się fenomenem i był wypasiony a co najważniejsze nie miał przerw w działaniu. Nie dla siebie, bo mi na tym prywatnie nie zależy, ale dla odbiorców. Ja osobiście używam i polecam ludziom http://ownlog.com
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
chciałabyś, wtedy miałabyś dodatkową osobę do lubienia
a jak tam wasze testy nowego myloga ?
ja odkryłem mały zgrzyt, zarejestrowałem sobie nazwę bloga i go nie mogę używać. W systemie nazwa "forum" była wolna, mam tego bloga w panelu, ale po przejściu na adres nadal jest pozostałość po starym forum myloga
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-03-21, 21:36
Cytat
ty masz na imię arek a nie krzysio, arku
Alicjo co się tego Krzysia uczepiłaś ?
Gdy w końcu udało mi się zalogować do panelu zarzadania blogiem zauważyłem, że pojawiły się tylko tagi, nastroje (pf), jakaś strona główna - intro i zniknęła możliwość eksportu notek
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).