Wysłany:
2009-09-20, 21:46mytale.pl - opowiadania od myloga ?
skoro podano to do wiedzy oficjalnej to nie rozumiem po co te tajemnice w waszych wypowiedziach ?
z tego co widzę, kupioną domeną jest http://mytale.pl bo zarejestrowana na oficjalnego właściciela myloga.
Pomysłem natomiast jest serwis z opowiadaniami, ale niestety muszę Cię zasmucić teneniel - nie jest to innowacyjny pomysł i nawet w tej chwili działa parę stron, które oferują publikowanie swoich opowiadań (wystarczy wpisać 'opowiadania' w google). Ewentualną nowością może być jakiś nietypowy sposób na zaprezentowanie tego tematu za pomocą opcji i wyglądu stron autorów. Przekonamy się jednak o tym dopiero po starcie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Po wcześniejszych wypowiedziach spodziewałem się czegoś więcej... Pf...
ja wprawdzie też, szczególnie kiedy używa się stwierdzeń, ze czegoś jeszcze nie było, ale nie ma co narzekać, w sumie nie ważne kto był pierwszy, tylko kto zrobi to lepiej
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2011-02-05, 12:06
Z wczorajszego późnego wieczora z forum myspot:
Mała An napisał/a:
Jak pewnie niektórzy już zauważyli pojawiły się pewne zmiany.
Wyjaśnię na szybko i bez górnolotnych tekstów co nowego ponieważ jestem zmęczona, od paru dni trzyma mnie też gorączka powyżej 39 więc może mi się trochę też mózg przegrzewać - mam nadzieje jednak że wszystko w miarę jasno wytłumaczę.
Tak więc lista najistotniejszych zmian:
- Zakończyliśmy wersje Beta serwisu www.folog.pl - poprawiliśmy błędy które znaleźliśmy a także zwiększyliśmy wydajność, czytelność i intuicyjność serwisu. Jest teraz szybko i czytelnie. Zapraszam do zakładania fotoblogów ponieważ Outi odwalił kawał dobrej roboty.
- zmiana daty notki - możecie teraz wpisywać kiedy notka ma się wyświetlić. Jeśli wybierzecie datę do tyłu (na datę która już była) to notka pojawi się w archiwum w miesiącu który wybraliście, jeśli wybierzecie do przodu wtedy pojawi się dopiero gdy ta data nadejdzie (mam nadzieje że powiedziałam to zrozumiale jeśli nie to Blueberry na pewno zrozumiała i mnie przetłumaczy bo to mądra dziewczynka jest )
- szukanie znajomych z kontaktów na skrzynkach mailowych - opcja która zajęła nam najwięcej czasu. Będziemy wdzięczni za testowanie i jeśli coś by nie działało to nie denerwować się tylko od razu o tym pisać ponieważ to coś dla nas zupełnie nowego. Możecie być pewni że waszych haseł NIE przetrzymujemy i nie wyciekną nigdzie jeśli będziecie używać tej opcji. Służą one tylko po to by jednorazowo porównać wasze kontakty z naszą bazą. Obsługi gmaila jeszcze nie ma ale nad tym pracujemy.
- profesjonalne formularze edycji html - teraz wyglądają jak profesjonalne programy do edycji kodów. Mają podświetlanie składni i numerowanie linii kodu oraz inne usprawnienia które z całą pewnością docenią ci którzy tworzą swoje szablony (ja jestem z tego bardzo dumna )
- graficzna edycja notek - wiem że nie każdemu to się spodoba i na pewno już zaraz zaczną wysnuwać wizje ataku pokemonów. Nie mogę zagwarantować że pstrokatych notek nie będzie, jednak z drugiej strony na pewno jest to ogromne ułatwienie dla ludzi którzy na html się nie znają lub też chcą formatować dużą ilość tekstu a wpisywanie html jest dla nich męczące. Jeśli wolicie jednak dotychczasowy spartański styl - to jest taka opcja
- nowy wygląd forum - wreszcie jest dostosowany do wyglądu serwisu Może nie wszystko zapięte na ostatni guzik to na pewno jest czytelniej i estetyczniej. Dodałam miejsce na reklamy VIP dzięki którym promocja waszych blogów będzie bardziej skuteczna.
Co do reklam to mam dla was dobrą wiadomość. Podzielę się z wami tym nad czym teraz pracujemy bo was to na pewno bardzo ucieszy tak więc po co to mamy trzymać w tajemnicy.
dadadadadada (chwila napięcia )
Zawieszamy pakiety sponsorowane a co za tym idzie i wyświetlanie reklam flashowych na blogach. Już teraz nie można aktywować pakietów sponsorowanych jednak reklamy znikną w chwili gdy skończy się okres wypowiedzenia z firmą reklamową (od miesiąca do 3 miesięcy - tego nie ma jak przeskoczyć) - wtedy też właściciele stron i profili z tym pakietem będą mogli wybrać czy wracają do pakietu podstawowego czy też chcą aktywować pakiet premium.
No nic, to tyle z największych nowości, jest więcej drobnych zmian których teraz nie pamiętam a że głowa mnie teraz straszliwie zaczęła boleć to kończę. Zapraszam do dyskusji
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).