nakupili tych domen.. Kluby na mylogu będą chyba miały adres myclub.pl, bo takie hiperłącze ma w stopce słowo "kluby".
zapisy w regulaminie mnie nie dziwią. Pierwszy to nic nadzwyczajnego, pewnie większość stron takie ma, tylko im się nie zdarza nie działać przez rok (?) a co najwyżej przez kilka dni ;P Drugi jest trochę niepokojący, bo różnie to można interpretować, ale takie zapisy także widnieją na innych stronach, podstawą jest kasowanie spamu i pustych czy wiszących profili a jak to będzie wykorzystane to się okaże
błędów na pewno nie brakuje, dla wytłumaczenia widnieje nawet pasek "beta". Na forum myspot w dziale problemów jest już 28 tematów, wprawdzie nie wszystkie dotyczą panelu, ale ilość już dość spora.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
mam nadzieję, że wprowadzą opcję 'zapamiętaj mnie' bo trochę irytuje mnie to natrafianie na formularze logowania przy blogach dostępnych tylko dla zalogowanych.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2009-03-25, 11:27
Zzielona, beznadziejny to jest ogólny wygląd, to fakt, nie wiem, kto to projektował, ale jest po prostu p.a.s.k.u.d.n.y.
ale do reszty można się przekonać
mnie na razie jedyną małą trudność sprawia ustawienie wyglądu profilu, bo tu mamy dostęp do edycji tylko CSS'a i niektórych rzeczy póki co nie da się zrobić (swoją drogą niezły bajzel jest w kodzie profilu )
może czas się przeprosić z serwisem i chociażby zapuścić długiego żurawia
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).