Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-03-25, 22:02
ja dalej byłbym ostrożny... Jak już mówiła Zzielona obecna wersja to tylko beta, więc lepiej poczekać, aż wszystko już dopracują - wtedy będzie jeszcze łatwiej ocenić stan serwisu.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
p.s. właśnie oglądam reklamy na mylogach ślicznie niszczą ludziom strony i tych na górze kompletnie nie da się wyłączyć. W przypadku chyba home.pl wyświetlił się dodatkowo toplayer, na szczęście znikł sam bo X nie działał.
tu kod nad HTML z jednego bloga
Kod
<!-- BBelements one2many Position: mylog.pl(1467) / pozostale(2) / billboard(1) / billboard 750x100 750x100(30) -->
<!-- How To: Place this code into the html page there the ad should appear. -->
<div id='bmone2n-1467.2.1.30'></div>
<!-- BBelements one2many Position: mylog.pl(1467) / pozostale(2) / Skyscraper(1) / skyscraper_pl 160x600 160x600(31) -->
<!-- How To: Place this code into the html page there the ad should appear. -->
<div id='bmone2n-1467.2.1.31'></div>
Czy ktoś wie już coś o usługach płatnych od strony kuchennej ? jak tam jest z reklamami ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Imię: Sabina
Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-03-28, 08:56
aktywowałam swojego starego bloga i znowu jest to samo, co przy starym mylogu: pusta biała strona, najpierw myślałam, że w szablonie jest coś nie tak, później zmieniłam na inny i znowu to samo.
jakoś mi się nie podoba ta nowa wersja, wole blog.pl
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Wiek: 30 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 29 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-04-03, 14:50
dzięki bardzo ;]
(i tak wolę tą poprzednią wersję)
YukiViki [Usunięty]
Wysłany:
2009-04-05, 12:11
wiecie, że dopiero po 20 minutach się skapnęłam, że aby zarządzać swoim blogiem, trza się przekierować na tą stronę.? jejuś. cały czas się zastanawiałam, co ten cholerny profil tutaj robi? i się tak męczyłam, ehhh.
ogólnie mi się podoba, ale mogli zostawić układ strony taki, jaki był przedtem. żeby było czytelne i widać było, a nie klikam dajmy na dodatki i dopiero się wyświetlają inne rzeczy.
poza tym zapomnieli o podstronie "o mnie", to jest - jest coś takiego, ale trza mieć wystarczają ilość pkt, by to mieć (może oni współpracują z epulsem? że trza smsa wysłać i pkt mamy?!?)
nie widać rubryczki ulubieni(?) nie można usunąć czy cokolwiek zmienić? ehhh.
dużo jest takich błędów.
no i głupie jest to, że aby aktywować bądź się zalogować, trza założyć konto na myspot. mi to konto absolutnie nie jest potrzebne, no ale cóż...
jakbym miała dać na pkt, to na razie na 6/10
ale poczekajmy. oni dopiero zaczęli i może naprawią to wszystko
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).