Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja osobiście myślę, że największy boom, był poruszany przez Świeże dzieci Neostrady (wiem, bo sama takim byłam, swoją drogą pierwszy w życiu internetowym szablon miałam właśnie z blogowicza ). Teraz bardziej na topie są serwisy społecznościowe, które wymagają mniejszego wysiłku i wkładu własnego.
A skoro mało blogujących, to i mało szablonujących. Sama kiedyś z wielką przyjemnością tworzyłam szablony. Teraz robię to tylko, gdy ktoś mnie o to poprosi, lub jak mi się wybitnie nudzi (chociaż wtedy częściej bawię się w fotografikę albo robię sobie avatarki - takie moje zboczenie). Są inne dziedziny, w których można poczuć się "zdolnym" i to dużo szybciej.
______________________________________________________ krewetki i szczypiorki.
zmieniają się raczej platformy, może boom blogowych pamiętniczków już minął jednak mamy boom blogów pro - każdy teraz jest specjalistą od czegoś i pisze bloga tematycznego
ludzie przenieśli się na bloggera czy wordpressa - niestety braki w ekipie powodują, że Blogowicz jest już teraz trochę "za murzynami" (pisząc brzydko).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).