W porównaniu do reszty, rzadko, ale to dlatego, że prowadzę blog z opowiadaniami. Jeśli napiszę coś raz w miesiącu, to jest tak przeciętnie, ale najczęściej rzeczy pojawiają się rzadziej. Wiadomo, jak to jest, opowiadań nie pisze się tak lekko, zabiera to dużo czasu i energii, a i wena nie zawsze jest.
Tak, posiadam swojego bloga...w sumie dlatego też założyłem tutaj konto bo w jakimś stopniu myślę o tym żeby ludzie na niego wchodzili i żeby miał trochę widzów Czy często aktualizuję i piszę posty? Zależy jak na to patrzeć bo jednemu ,,często" to znaczy co kilka godzin, a drugiemu np. co dwa dni Ja osobiście piszę posty wtedy kiedy mam natchnienie, a jakieś zdjęcia czy filmiki wstawiam co kilka dni
U mnie różnie bywa z natchnieniem, ale średnio raz na 1-2 dni. Wynika to poniekąd z natury mojego bloga - komentowania codziennych wydarzeń.
______________________________________________________ Zapraszam na bloga o różnych irytujących rzeczach;) http://jasnyszlag.blogspot.com
Ostatni post o hipsterach
ja staram się dodawać nowe posty tak co 4 czy 5 dni
Bardzo fajny blog
Ja jestem laikiem w tej tematyce, gdyby to był blog tematyczny (magazyn), to pewnie musiałbym ślęczeć nad nim codziennie dodając po kilka wpisów. Sama konfiguracja, skórek, edycja zdjęć itp. zajęła mi chyba więcej czasu niż wszystkie artykuły, które do tej chwili napisałem.
Jeżeli chodzi o aktualizacje, to myślę, że na początku, wszystko to co znajduje się u mnie, czytam tylko ja Wiec sobie aktualizuje, jak mam wenę, pomysł itp. Nie szukam tematu w necie sprawdzając wydarzenia, aczkolwiek jeden blog w przyszłości nastawiam na tego typu sprawy. Od taki monitoring. Obecnie muszę się wbić w klimat i przede wszystkim zacząć pisać używając przecinków.
Ebooka, aktualizuje raz na tydzień.
______________________________________________________ Benzomana gramatyka nie obowiązuje
Co dwa dni zwykle pisuję nowe recenzję, chociaż przerywniki od nich zdarza mi się też wklejać pomiędzy - jakieś akcje blogowe, małe przemyślenie czy starą recenzję zachomikowaną na komputerze.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).