Zwykle co parę dni, zależy od mojego nastroju do opisania danego zespołu i przede wszystkim czasu. Nie chcę pisać na siłę wymuszonych wpisów, powiedzmy co 1/2 dni żeby tylko coś było, dlatego bywa różnie.
Jack Vineyard Blogger.Klub
Dołączył/a: 30 Kwi 2011 Posty: 3
Wysłany:
2011-04-30, 20:42
No ja chyba się porwałem z motyką na słońce, bo od założenia bloga (czyli około przez ostatni tydzień ), aktualizuje wpisy codziennie. Ciekawy jestem na ile mi wystarczy tego entuzjazmu
No ja chyba się porwałem z motyką na słońce, bo od założenia bloga (czyli około przez ostatni tydzień ), aktualizuje wpisy codziennie. Ciekawy jestem na ile mi wystarczy tego entuzjazmu
Tym bardziej patrząc na statystyki wejść hehe
Przecież trudno oczekiwać, żeby blog mający zaledwie tydzień, cieszył się od razu popularność i miał dużą liczbę wejść.
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Przez długi czas aktualizowałam bloga codziennie. Serio, nie miałam z tym problemu. Z wyjątkiem poniedziałków, ale to było celowe. W dodatku wszystko było uporządkowane: od wtorku do piątku konkretne wpisy-recenzje, na sobotę komiks, a w niedziele "słowo na niedzielę", czyli bardziej ogólna pisanina o czymkolwiek. Teraz aktualizuję jak popadnie. Docelowo chcę sobie to uregulować np. na 3 razy w tygodniu, ale na razie trochę odpuściłam i jestem w trakcie zbierania się w sobie. ;]
______________________________________________________ – A fella I knew in El Paso took all his clothes off and jumped on a cactus. I asked him same question: „why?”.
– And...?
– He said: „It seemed to be a good idea at the time”.
[Vin, "The Magnificent Seven"]
Alicja [Usunięty]
Wysłany:
2011-07-22, 15:27
Ostatniego bloga aktualizuję codziennie, całkiem niezamierzenie, ale prowadzę go od trzech dni... Ta energia do stukania w klawiaturę zgromadziła się po tym, jak zrobiłam sobie (znów niezamierzoną) dłuższą przerwę na moim WordPressie i już do niego nie wróciłam.
Ale zwykle piszę, gdy mam na to ochotę lub jest po prostu temat, którym chcę się podzielić z moimi dwoma wiernymi czytelniczkami - i tu kwestia prywatności - które znają nawet mój adres, regularnie ze sobą korespondujemy tradycyjnie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).