Zależy w czasie sezonu (wiosna-jesień) zdecydowanie częściej bo mam na bieżąco 'rosnące' tematy na balkonie zimą gorzej... Teraz mam ambitny plan żeby w weekend ustalać plan pisania i dodawać wpisy 2-3 razy w tygodniu.. Częściej nie chcę, bo nie chcę też czytelników zalać zbyt dużą ilością informacji...
Wszystko zależy od nawału zajęć w danym miesiącu czy tygodniu. Niektóre są owocne w posty, a inne wręcz przeciwnie. Staram się dodawać coś chociaż raz na trzy dni, ale nie zawsze udaje mi się ta sztuka. ;-)
Blog jest co prawda nowy, ale założenie to aktualizacja 2-4 razy w tygodniu. Dodatkowo prowadzę dział z poradami, więc jeśli będą jakieś pytania będzie aktualizowany codziennie
______________________________________________________ http://uwws.wordpress.com Serdecznie zapraszam na mój blog motywacyjny. Chcesz odmienić swoje ciało i ducha? Zapraszam!
Trening, ćwiczenia i dieta poparte wiedzą anatomiczną, fizjologiczną, możliwościami naszych mięśni i nowinkami medycznymi.
Jako że prowadzę bloga z fiszkami, staram się dorzucać nowe codziennie. Regularność to podstawa w nauce języka Jeśli chodzi o teksty, średnio piszę 3-4 tygodniowo.
______________________________________________________ Wszystko o nauce języków obcych. Codziennie nowe fiszki z angielskiego i nie tylko.
fiszkarium, czyli fiszki z języków obcych
pipi86 Blogger.Klub
Wysłany:
2013-07-31, 16:25
U mnie różnie zależy kiedy napisze rozdział na mojego bloga
Imię: Daria Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 10 Kwi 2013 Posty: 115 Miasto: Polska - Gdańsk
Wysłany:
2013-07-31, 17:07
Piszę recenzje książek, więc to zależy od tego, ile czasu zajmuje mi przeczytanie jednej. Na początku pisałam codziennie - pisałam recenzje z książek czytanych dawniej, teraz piszę co 3-6 dni, bo piszę na świeżo.
Ja staram się to robić średnio co 2 dni, chociaż zdarza mi się codziennie jak i zdarza mi się co 3. Zależy wszystko od tego czy mam coś do przekazania czy nie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).