przybliż nieco jaka jest jakość ruchu z instagrama w Waszym przypadku - ile odsłon, średni czas wizyt, odrzucenia itp.
Znajdziesz to np. w Pozyskiwanie -> cały ruch -> odesłania
Ja do dzisiaj mam sporo wejść z zapytaj onet, ale średnia to 40 sekund, czyli większość odbija się od forum i wychodzi. Pozornie fajnie, że dużo osób klika w linki tam zostawione a w rzeczywistości zaniżają statystyki ogólne.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pozostawiane linki, nawet w pasujących do tego tematach, jak dla mnie dużo nie wniosły, sporadyczne odwiedziny, a i tak więcej odrzuceń. Najlepszy efekt dają komentarze u innych blogerów, choć to mrówcza praca. Jeśli ktoś do mnie zawita, zawsze wpadam z rewizytą i zostawiam komentarz, choć czasami oczy krwawią od tego co trzeba przeczytać
Komentarz za obejrzenie? To nie jest zbyt dobra praktyka. Właściciele blogów zauważą łatwo pewną rozpaczliwość takich działań. Najlepiej po prostu udzielać się w różnych miejscach i przyciągać uwagę ciekawymi postami. I oczywiście nie mogą to być komentarze w stylu "bardzo ciekawy artykuł, zobacz mój blog http:niedokomciany.blokx.pl"
Hyhyhy nie postrzegałam tego jako rozpaczliwość, tylko zwykłą grzeczność ktoś zostawia u mnie komentarz, więc sądziłam, że po prostu wypada zajrzeć co on pisze i też zostawić komentarz. Jednorazowa akcja, jeśli mi się nie podoba, nie desperacja No i wiadomsko, chodzi o konstruktywne komentarze nie spam.
ktoś zostawia u mnie komentarz, więc sądziłam, że po prostu wypada zajrzeć co on pisze i też zostawić komentarz.
Ja zawsze lubiłem taką "wymianę zdań". Pamięta się takiego blogera częściej, a jakby nie patrzeć często dzięki komentowaniu i pomocy w komentarzach, autor bloga, może z nami jakąs współpracę podjąć itd.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).