Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-02-11, 16:40
Tobiasz, e tam. Jak Ci nie pasuje padu-padu, to proponuję tlen. Chociaż, tak szczerze powiedziawszy, to nie istnieje niezawodny komunikator.. Może prócz skype'a.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Dla mnie emotikonek w ogóle mogłoby nie być. I tak zwykle używam emotek japońskich i to tylko wtedy, gdy chcę przekazać swój nastrój/emocje w krótszej wypowiedzi.
Nie używam programu Gadu-Gadu, zaś na swoim numerze jestem wiecznie niedostępny. Nie mam też graficznych emotikonek, w myśl zasady że służą one do wyrażania emocji a nie ukwiecania okienka dialogowego. Pod tym względem jestem człowiekiem starej daty.
Używam za to Jabbera, MSN i Tlenu (wszystko pod Konnektem) i chwalę to sobie. Mam dostęp do wszystkich swoich kontaktów praktycznie wszędzie gdzie tylko chcę (wystarczy komputer z przeglądarką internetową albo komórka), a ewentualnych awarii serwera nie boję się. Z drugiej jednak strony - szanuję wybór innych, nie ewangelizuję na rzecz żadnego komunikatora. Wojenek między użytkownikami Jabbera a Gadu-Gadu było już sporo i żadna niczego nie zmieniła.
Wiek: 33 Dołączyła: 16 Lis 2007 Posty: 47 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-02-23, 15:28
Również i ja jestem zwolenniczką emotek tekstowych (dlatego wolałabym, żeby na forach których bywam też ich nie było. wyłączam je kiedy tylko mogę.)
Klient GG jest rzeczywiście dość...irytujący. Dlatego używam do sieci Konnekta, który dodatkowo łączy mnie jeszcze z jabberem (+yahoo msn).
Ale co do samej sieci - nie narzekam. Naprawdę. Robią pod tym względem za wielkie halo. Może by się w końcu ludzie przekonali jak to jest, mieć na barku pół Polski online.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).