Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-02-11, 16:11
Ja korzystam obecnie z tlena, chociaż gg mam ciągle zainstalowany. Mi nie przeszkadza jego jakość. Głupi czy nie, mi służy tylko to szybkiej dynamicznej komunikacji. A jak nie działa, to trudno. Są telefony i skype. Nie robię z tego tragedii
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
No chyba, że masz już problemy z tym, że emotek nie umiesz wgrać.
Tobiaszu jesli ty nie potrafisz , to nie znaczy ze inni nie , czyli tak , potrafie(napisalem jasna odpowiedz , bo dla niektorych trzeba bardzo jasno sie wyrazac , bo moga nie zrozumiec troche trudniejszych wypowiedzi)
I mi to obojetne czy gg czy tlen czy cos innego , wazne by dzialalo(dobrze)
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).