Klient, klientem, ale ten zlozony programik mnie irytuje i doprowadza do...
Caly czas musze dzialac na ''Ja1'', bo na ''matarci'' pada caly czas, co bym nie zrobil, przez taka blahostke jak wylaczenie, wiem juz w czym blad, u mnie jesli przed wylaczeniem samemu ustawi sie na czerwone slonce(wyloguje sie recznie) to jak sie to gowno wylaczy i znow wlaczy, to nie da sie zalogowac, jest odlaczony i nie ma bata na skurczybyka, czasem jak cos grzebie i mecze sie z tym, to po jakims czasie znow zaczyna dzialac, ale to dzieje sie tylko na wybranch profilach.
A numerow nie chce mi sie przepisywac, mam swoj profil i chce by dzialal, a nie ciagle na awaryjnym siedziec albo na Spiku.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-05-20, 15:01
używam mirandy do logowania się na gg, tlen i jaberra. jest o niebo lepsza od klienta gg ^^ wsio za darmo z dużą ilością darmowych dobrze dzialajacych wtyczek, no i ta niepowtarzalność komunikatora, którego samemu sie od początku sklada ^^
Ja tez korzystam z mirandy, choc tylko raz ja wlaczalem
Jeszcze mam Spika, do tego typu rzeczy.
Oczywiscie grzebalem dzis w gg i okazalo sie ze jakies polaczenie z siecia ma, ale niechce mnie zalogowac i wychodzi na to ze nie jest polaczony, ale do choler jest, sam juz nie wiem o co chodzi.
A ja, odkąd odkryłem pakiety internetowe w swojej sieci komórkowej, często korzystam z czegoś co nazywa się Bombus - jest to klient Jabbera napisany przez Rosjan, dostępny także po polsku. Oparty jest o GPRS i pochłania naprawdę maleńkie ilości danych, do tego ma praktycznie wszystko to samo co jego desktopowe odpowiedniki. A w połączeniu z transportami (np. GG) daje dostęp do kontaktów wszędzie tam, gdzie jest zasięg.
Bombus - jest to klient Jabbera napisany przez Rosjan, dostępny także po polsku. Oparty jest o GPRS i pochłania naprawdę maleńkie ilości danych, do tego ma praktycznie wszystko to samo co jego desktopowe odpowiedniki.
Rowniez uzywalem, ale szał był tylko przez tydzien. Pozniej przydawał się jedynie na testach z historii
A ja nie
Nigdy nic nie wiadomo, moze dlatego ze to moj telefon.
Pobawie sie tym nie dlugo, teraz mam wieksze zmartiwnie, probuje zwiekszyc glosnosc, ale w umiejetny sposob, a nie tak by zwalic wszystko, po miesiacu lansu, jak reszta moich znajomych
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).