ze strony Microsoftu można już pobierać polską wersję wydanej niedawno IE7
osobiście nie polecam w ogóle uzywać Internet Explorera do przeglądania internetu (szczególnie teraz kiedy szerzą się trojany na GG), ale jeżeli ktoś ma go na dysku i korzysta niech jak najszybciej zainstaluje najnowszą wersję.
wprowadzenie do IE7 znajdziecie na oficjalnej stronie M$ :
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-12-28, 18:17
Pobrac to moga, ale ci co mają legalną windę
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wysłany:
2006-12-28, 18:21
A jak się instaluje to nie sprawdza legalnosci?
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
pobrac a zainstalować to dwie różne sprawy owszem, instalator pyta o legalność kopii, a raczej ją sprawdza
z tego co wyczytałem z instalowaniem IE7 mogą mieć też drobne kłopoty ci co mają Win Media Center... chodzi o to, że ten windows jest jedynie spolszczony a nie w polskiej wersji, więc niektóre programy się nico gubią.
Wysłany:
2006-12-28, 18:41
-_-
a jaki jest sens pobierać jak się nie może zanstalować i co się wcześniej robi? Pobiera, prawda? Więc chyba nie ma tutaj niejasności.
ja pobrałem, ale jeszcze nie zainstalowałem, zrobie to w wolnej chwili żeby się odrazu przyglądnąć programowi
nie jestem za tym aby okradać innych, ale jestem także za tym aby korzystanie z komputera zmuszało mnie do używania monopolu - szczególnie, że nie jest on tani jak na domowe warunki.
sądze, że znajdą ludzie sposoby aby to zainstalować, na wmp znaleźli i będą znajdowali ciągle mimo, ze M$ chce sprawdzać legalność oprogramowania w róźnych miejscach, np. podczas aktualizacji.
długo nie czekaliśmy, jeszcze w grudniu na forum peb.pl jeden z użytkowników dodał taki post:
bartus455 (peb.pl) napisał/a:
1. Ściągamy instalkę IE 7 PL z serwera Microsoft (http://download.microsoft.com/downlo...XP-x86-plk.exe)
2. Ściągamy malutki Fix (http://rapidshare.com/files/8506663/Fix.zip.html)
3. Dodajemy klucz do rejestru i odpalamy instalkę IE
4. Działa! Być może trzeba na wszelki wypadek odłączyć się od neta. Ja tak zrobiłem i nie wiem czy by zadziałało z połączeniem.
Molly66 [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-10, 14:36
Ciciałam sciagmnąć i:
1. przed zainstalowaniem. pisało że mam nieorginalny system Windows XP a mam a potem i przez to nie da sie zainstallować .
A poza tym Mozilla jest szybsza przy moim Internecie troche zacofanym
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).