Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wysłany:
2006-10-13, 13:49
"Dama z łasiczką", "Dama z gronostajem". Następna będzie chyba Mona Lisa.
katoda napisała skromny pulpicik, nie ja
Cytat
otwieranie forum w IE to profanacja
Otworzyło się w IE, ponieważ mam twój nr na liście kontaktów gg - kliknęłam prawym "idź do strony w opisie" i otworzyło się przez IE Można coś zrobić żeby się otwierało Ffoxem?
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 13-10-2006, 15:44 ] nie wiem dlaczego cytowanym zrobiłeś się ty ale juz poprawiłem
co do otwierania to wydaje mi się, że sprawe załatwia ustawienie ff jako domyślnej przeglądarki, w tlenie tyle wystarczyło
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).