ROTFL czy fotka, moze bardziej juz upsac? watpie... moze przynajmniej przedszkolaki podnioslyby troche poziom tego zalosnego serwisu, ale fotce i wiekszosci fotkowiczom, juz nic nie pomoze.
Odezwał się ten co posiada konto na fotce. Hahahaha.
Tak, idz sobie zobacz, to konto i czytaj ze zrozumieniem.
matarci.fotka.pl
[ Dodano: 01-06-2008, 17:54 ]
Btw. tez nie wiem o co chodzi, ponoc nawet przedszkolak sie moze tam zarejestrowac, a ja juz od lat, tam widzialem 10 latki.
Nie wiem przy czym tak dochodza ci debile z fotki, przeciez tam zawzse byly dziecie i o dziwo, posiadaly tyle samo rozumu, co dorosli i starsi uzytkownicy fotki.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
2. Użytkownikiem Serwisu może być każda osoba fizyczna, która ukończyła 15 lat i po zaakceptowaniu postanowień Regulaminu, zrealizuje procedurę rejestracji w Serwisie zakończoną skutecznym założeniem konta.
Regulamin nie uległ zmianie. Pokaż, gdzieś to wyczytał?
Ostatnio zmieniony przez Tobiasz 2008-06-01, 17:22, w całości zmieniany 1 raz
Btw. offtop, skrajnie niski poziom, glupie i zalosne podgatunki czlowieka(neo, poke etc.) i debile co prosza sie o ''maxiq albo dyshq'', zawsze byli i beda, to nic nie zmieni, moze tylko zdjecia niemowlat, wniosa cos nowego, ale ten serwis chyba bardzie upasc juz nie moze.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
w regulaminie fotki nadal minimalnym wiekiem jest 15 lat, jak ktoś ma mniej to po prostu naciska się przycisk "zgłoś naruszenie regulaminu" i wpisuje "mniej niż 15 lat" i tyle - moderatorzy to kasują, wiem bo rozmawiałem z kilkoma, ale zgłoszeń mają często kilka/naście tysięcy dziennie więc nie zawsze dzieje się to odrazu.
Od pewnego czasu zaglądam tam częściej. Działy na które wchodzę to kobiety online - wrocław i przeglądam sobie ciekawsze profile aktualnie fotkujacych pań z Wrocławia
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).