''Napisze ci mily komentarz , pociesze cie'' o ku.r*a...
Dobra mam pytanie do dzieczyn , jestescie dziewicami i wszyscy sie z was wysmiewaja??
Dajta mnie sto zlotych ja wam napisze zajefajny koment i ze was kocham itp.
P.S tylo sto zlotych , jak bede mial dobry humor to dwiesta.
nie no to byl tylko AFJ (April Fool's Joke)
Ja tam fotki nie nawidze , a ludzi z niej najczesciej tepie i traktuje jak smieci , ale sa tez normalni ludzie na fotce i nawet mam tam kilku znajomych , wiec czasem moze byc ktos na ''poziomie''.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-01-31, 11:00
Ludziom się w głowach poprzewracało... Oczywiście wypadki idiotyzmu są nieuniknione. W końcu to portal społecznościowy, a społeczeństwo cechuje się tym, że są ludzie i taborety ;p;
ja tam nadal mam podnietkę, kiedy wchodzę na tą stronę a w wiadomościach kolejne zaproszenia od ludzi których wieki nie widziałam
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
ja tam nadal mam podnietkę, kiedy wchodzę na tą stronę a w wiadomościach kolejne zaproszenia od ludzi których wieki nie widziałam
no to co innego jak ze znajomymi ale reszta to gowno i szit , ja jak bym wiedzial ze tam siedza moi najlepsi znajomi to bym tez sie logowal... albo po prostu bym gadla z nim i na gg a fotki bysmy se slali na e-mail'a , wiec fotka jak zwykle odpada i da sie obejsc bez niej.
Happek [Usunięty]
Wysłany:
2008-01-31, 16:41
nom da ja się zarejestrowałem na fotka ale zrezygnowałem wole grono
Caly internet zalega takimi smieciami jak dzieci neo , pokemony i jakies zwykle internetowe trolle lub fani Tibi , ale podjalem sie zadania , jak spotkam jakies cos z ktoregos z wymienionych rodzajow(gatunkow??) to tepie do tad az sie potnie zyletaki i nie odpuszcze az zamorduje... no chyba ze jakis mod/admin a zarazem obronca ucisnionych da mi warna to troche luzuje , duzo mysli ze jak jest za monitorem to moze wszystko , zajebitnie mnie irytuja takie dzieci , jeszcze jak maja blogi i je prowadza , to mnie ...cos moze strzelic.
No coz... a jednak mozna poprawic sobie humor z rana ;d
P.S uawazacie ze jestem nie tolerancyjny , chamski , wulgarany i ze jestem rasista?? to dobrze uwazacie... ale coz, nasz zalosny narod ma to w genach, tak samo jak picie wodki, bycie nikim, i posiadanie specyficznej mentalnosci.
Anyways, pytanie do tej glu.. znaczy czesci userow posiadajacych fotke.
Po co ona wam? Po co wam konto na fotce?
P.S uawazacie ze jestem nie tolerancyjny , chamski , wulgarany i ze jestem rasista?
- małomówny ;p
Cytat
Anyways, pytanie do tej glu.. znaczy czesci userow posiadajacych fotke.
Po co ona wam?
- ludzie zakładają konta, żeby mieć dostęp do innych użytkowników (np.: ja - fajnie, że jestem "głu" ). Nie umieszczam fotek, nie pisze o sobie. Konto jest, ażeby było.
ROTFL czy fotka, moze bardziej juz upsac? watpie... moze przynajmniej przedszkolaki podnioslyby troche poziom tego zalosnego serwisu, ale fotce i wiekszosci fotkowiczom, juz nic nie pomoze.
I tak cala ta fotke mozabylo sobie wsadzic, jest to gowniany serwis, taki sam poziom i warotsc, jak na grono czy mojageneracja.
Tez mi glupota, mam nadzieje ze dadza jeszcze jakies platne bajery, pewnie sporo ynteligentnych ludzi, szybko zaplaci kazdy cene, by byc kul i zajebistym fotkowiczem.
Daje wam maxiq za komcie
Kurcze, chyba bede plakal, straszne, fotka upadnie jeszce nizej, ktos dostanie za to Nobla?
Ale mam nadzieje ze przynajmniej ci wszyscy fotkowicze, naucza sie liczyc do 10 od tych przedszkolakow, choc szanse nikle, ale zawsze mozna sobie pomarzyc.
Najbardziej martwi mnie, ze teraz polskie dzieci, calkowicie zglupieja.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).