Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-06-01, 21:47
Jak dla mnie fotka to strata czasu i nie rozumiem Arek dlaczego przeglądanie tych lampucer przynosi Ci tyle frajdy . Chociaż niektóre potworki są nawet śmieszne!
staram się omijać szerokim łukiem lampucery, ale czasem avatar w podglądzie online wydaje sie być fajny no a tam zonk potem taki zonk ląduje u ciebie na gg są tam też fajne kobiety - niewielki procent, ale jednak są.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja bylam na tyle dumny z konta na fotce, ze az na trzech forach o tym sie dowiedzieli, tyle ze chyba o trzech za duzo.
Ale w rl, nikomu sie nie przyznalem, bo troche to wstyd, jeszcze by mnie wysmiali :p
Btw. ja tam rzadko kiedy zaobserwowalem dzialalnosc modow czy adminow, tyle gowniarzy ma tam konta, nawet moje puste konto, tam jest, co za lamerstwo, nie potrafia nawet utrzymac portalu w jakims porzadku, po co sie brali za cos, czego nie potrafia.
Nawet numery gg czesto sa.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-06-02, 11:20
Zzielona napisał/a:
Jak dla mnie fotka to strata czasu i nie rozumiem Arek dlaczego przeglądanie tych lampucer przynosi Ci tyle frajdy . Chociaż niektóre potworki są nawet śmieszne!
Zartuje, sam napisalem ze wiekszosc(wiekszosc), ale nie wszyscy, tylko wiekszosc userow z fotki, to debile i ludzie niepelnosprytni umyslowo.
Ale sa wyjatki, ktore potwierdzaja ta regule.
I pewnie o cos podobnego, chodzilo paniom powyzej, chyba ze nie, to juz same miedzy soba to zalatwcie
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Fajny podpis, ja swojego nie dalem, i tak sie dziwie, ze moj profil tam jest.
Jaka oblsuga, taki serwis
P.S Co ty chcesz tym niewinnym dziewczynkom zrobic?
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-06-04, 12:16
W Polskim internecie brakuje ciekawego portalu społecznościowego...
wszystko jest tym samym z inną szatą graficzną..
a Google nie ma żadnego takiego portalu ;> ?
mogli by taki projekt zrobić, bo są solidni . Ale zanim to by do polski weszło jak YouTube to też troche czasu by minęło ;/
w nocy widziałem nowość na fotce, teraz to już będzie raj dla pokemonów Gwiazdy będą mogły sobie zmienić swoje strony, zmieniają wygląd profili, z tego co słyszałem będzie nawet muzyka...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).