Wysłany:
2009-04-17, 20:21[nasza-klasa] druga fotka.pl ? nie dajmy się zwariować
Dzisiaj logując się na naszą klasę zauważyłem kolejną akcję użytkowników serwisu. Obie grafiki macie w załączniku poniżej. Czy ludzi nie nauczyła nic poprzednia ? Ile razy trzeba im powtarzać, że w tej chwili to portal komercyjny do zarabiania pieniędzy i tak już będzie, nikt przy zdrowych zmysłach nie postępował by inaczej.
Druga sprawa tak wielka strona, aby nie stracić użytkowników musi wprowadzać nowości, bo inaczej po miesiącu zaczęłoby ubywać odwiedzin a to oznacza spadek zysków.
Dlatego jeżeli ktoś to przeczyta niechaj nie zaśmieca ślepo serwerów naszej klasy głupimi obrazkami bo to nic nie daje.
Serwis dba i o pokemony i o innych. Pokemony dostają dodatki podobne jak na fotce - albumy, głosowanie na zdjęcia a normalni uzytkownicy opcje blokowania tych usług w panelu.
Jeżeli dana usługa ci nie pasuje zamanifestuj to wyłączając ją gdzie się tylko da
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
na szczęście pokemony do mnie nie zaglądają, wyłączyłem sobie otrzymywanie wiadomości od kont fikcyjnych - też jest spokój. Podoba mi się to, ze mogę każdą opcję zablokować jeżeli uważam ją za zbędną - to jest moim zdaniem otwarcie na klienta.
Konta nie kasuję, bo lubię oglądać zdjęcia a nie z każdym znajomym mam możliwość spotkać się czy pogadać codziennie, na nk klasie mogę ich sobie podglądnąć w każdej chwili
To, że nasza-klasa wprowadzi głosowanie na zdjęcia wiedziałem już pod koniec września, więc i tak długo to trwało zanim stało się faktem.
Ludzie w kółko narzekają na to, że nie jest już tym czym była, tyle, że jak umiesz się posługiwać internetem to on służy tobie a nie ty mu. Wyłączyć parę opcji i już jest jak dawniej
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2009-04-17, 20:41
a ja i tak powyłączałam "ulepszacze" - na cholerę mi jakieś albumy w zdjęciach jak mam ich mało i nie przewiduję wgrywania ton kilobajtów?
pfffffffffff....
mąż poczuł się w zeszłym miesiącu zgorszony n-k i... bezceremonialnie usunął konto ^^
ja póki co nie zrobię tego, ale i tak nie płacę za "dodatki", ani tym bardziej nie robię z siebie pokemona
btw. mam w opisie "nie zbieram pokemonów", bo jakieś laski tabunami przysyłały zaproszenia oO
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-04-17, 20:47
wspominałem o tym, ale w innym temacie
Przecież te ulepszenia można wyłaczyć. Ja tak zrobiłem, bo nie mam ochoty dostawać jakiś punkcików, czy dzielić swoja galerie na kilka mniejszych albumów.
na szczęście pokemony do mnie nie zaglądają, wyłączyłem sobie otrzymywanie wiadomości od kont fikcyjnych - też jest spokój. Podoba mi się to, ze mogę każdą opcję zablokować jeżeli uważam ją za zbędną - to jest moim zdaniem otwarcie na klienta.
Kiedy posiadalem konto, to tez mialem wylaczone wszystkie pinezki, podglądacze, konta fikcyjne i całą resztę. Ale mimo wszystko, wchodząc na stronę główną nie da się niezauważyć wszechobecnej głupoty ludzkiej. To boli.
ja przyjmuję znajomych, wyłączyłam albumy i oceny, a na te obrazki to:
Cwistak napisał/a:
Htsz napisał/a:
Kiedy posiadalem konto, to tez mialem wylaczone wszystkie pinezki, podglądacze, konta fikcyjne i całą resztę. Ale mimo wszystko, wchodząc na stronę główną nie da się niezauważyć wszechobecnej głupoty ludzkiej. To boli.
ja na stronie głównej widzę tylko znajomych, jeśli miałeś w znajomych idiotów to twój problem
ja na stronie głównej widzę tylko znajomych, jeśli miałeś w znajomych idiotów to twój problem
No kilkoro mialem (glownie ze studiow ; ), ale mam na myśli "ostatnio dodane zdjęcia" ktore wyswietlaja się na dole strony głównej. I nie chodzi o ostatnio dodane zdjecia znajomych, tylko te, ktore zostaly ostatnio dodane do portalu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).