bo umie korzystać z komputera i internetu ? w sumie w erze pokemonów to swego rodzaju wyczyn
ja miałem być bardziej brutalny i dodać obrazek na którym byłoby coś w stylu "następnym razem jak dodać na naszą klasę głupi obrazek - skasuję cię z listy znajomych", ale się wstrzymałem narazie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-04-18, 21:55
Cwistak napisał/a:
Dla niektorych jeden znajomy mniej to koniec świata!
Hahaha! Była mojego faceta usunęła go z listy znajomych co w jej wykonaniu oznacza całkowite zerwanie znajomości . Kiedyś nawet mu powiedziała coś w stylu: "Już nie utrzymuję z nim kontaktów. Usunęłam go ze znajomych na NK". Jak dla mnie to porażka .
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2009-04-19, 08:04
Htsz napisał/a:
wiem, dlatego się powstrzymałem już widzę te nagłówki w gazetach skoczył z mostu bo znajomy skasował go z listy na naszej klasie
Htsz, Ty się śmiejesz a niektórzy faktycznie tak robią. jeden znajomy mniej = myślenie w rodzaju "jestem głupi i nikt mnie nie lubi" a co za tym idzie popadają w depresję. w moim gimnazjum była w zeszłym roku taka akcja, że jedna panienka chciała skakać z okna bo ją ludzie do znajomych nie przyjęli.
Cytat
Znasz ludzi Jak są jest źle,a jak ich nie ma nie ma się z kogo pośmiać Róbmy żałobne grafiki na NK Jak umrze Nam kot to się powiesimy,a jak ktoś z rodziny broń Boże, to poćwiartujemy się na trzy nierówne połowy Polski naród - mój faworyt do nagrody : The best Idiots in the United Europe
i tu muszę przyznać rację mojej koleżance
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).