Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-06-12, 11:33
patina_pl napisał/a:
Góry latem i morze zimą.
Ja wolę zdecydowanie odwrotnie Góry zimą są piękne a nad morzem nie ma w tedy nic ciekawego. Osobiście uwielbiam morze i nie ma wakacji abym tam nie jechał. W góry nie mam daleko więc aż tak wielkiej satysfakcji z nich nie ma.
@Maritra Films - zimą morze jest przepiękne - wzburzone, nie ma ludzi, można odpocząć jak ktoś lubi czuć wiatr w każdej tkance swojego ciała.
Takie mam inne upodobania
TourAndClimb WordPress.Klub
Imię: Aga i Tomek
Dołączył/a: 09 Maj 2015 Posty: 71 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2015-06-16, 11:54
Z racji tego ze cale zycie mieszkam nad morzem to zdecydowanie wole gory ;-) jak zawsze chce sie miec to czego najbardziej brakuje
Tylko i wyłącznie góry, tylko i wyłącznie polskie, tylko i wyłącznie Tatry. <3 co roku czekam cały rok na ten jeden jedyny tydzień, który spędzam na górskich szlakach. Jestem Tatrzańskim freak'iem i dobrze mi z tym
Ja wybieram morze! Pochodzę z południa Polski, właściwie można powiedzieć, że nim poszłam na studia, mieszkałam w górach (Beskidy).
Lubię Bałtyk, ale woda jest dla mnie za zimna. Zazwyczaj wchodzę do niej dopiero za trzecim podejściem. Preferuję cieplejsze morza.
Oczywiście, że morze, aczkolwiek jak już mi się znudzi, to chętnie w góry, na jakiś malowniczy szlak. Byle było miłe towarzystwo i pogoda. Chociaż, mówi się , że nie istnieje coś takiego jak zła pogoda...
bulebulerka [Usunięty]
Wysłany:
2016-02-16, 15:37
Mieszkam nad morzem i zdecydowanie morze wygrywa nad górami
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).