... ale mnie u facetów najbardziej kręci inteligencja.
Oczywiście tylko u tych facetów, którzy mają powyżej 180 cm wzrostu. Reszta cech wyglądu zewnętrznego nie ma znaczenia.
Zresztą te dwa kryteria są już tak ostre, że wykluczają 99% męskiej populacji.
Wysłany:
2015-07-05, 11:32
Gadanie że wygląd nie jest ważny.... ;> Eh ludzie
Dla mnie istotna jest twarz, włosy oraz tors (ani to ani to ani to nie może być pokryte nadmierną ilością włosów!)
Reszta ma drugorzędne znaczenie
Wiek: 33 Dołączyła: 18 Sie 2015 Posty: 65 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-09-30, 13:06
Gdybym miała wybierać tylko jedną, to byłyby to oczy - ciemne, z wachlarzem gęstych rzęs. Jak do kompletu mają krzywą rogówkę lub nieprawidłową długość układu optycznego to już w ogóle super - mam fioła na punkcie mężczyzn w okularach .
Jak więcej niż jedna, to jeszcze pupa, włosy (długie i zadbane) i zarost (zapuść brodę dla ojczyzny ).
______________________________________________________ OGIEŃ W USZACH - blog muzyczny. Rock, metal, folk, alternatywa.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).