Dla mnie McDonald's to taki rytuał w trakcie powrotów z wyjazdów w skały/góry. Postój w Częstochowie musi być. Ale to jedyna okazja, bo w domu nie jadam tam - człowiek zapłaci prawie 20 zł, zje samą chemię i jest głodny po godzinie. Jedyny plus, że to smaczne jest.
Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-06-06, 22:18
Niektóre smakołyki mają nawet całkiem całkiem, ale rzadko tam bywam. Ja osobiście nie potrafię się tam najeść. Wolę iść do restauracji na porządny obiad, bo cenowo wyjdzie mnie tak samo
Dużo jeżdżę po Polsce służbowo. Po kilku przygodach w przydrożnych restauracjach wybieram mniejsze zło i jak głód mnie przyciśnie zatrzymuję się w McD. Średnio 2-3x w miesiącu. Plusy: zaoszczędzony czas, w sumie lubię to jedzenie i przede wszystkim nigdy nie miałem żadnych problemów żołądkowych, a z tym różnie bywa w przydrożnej gastronomii.
Jak pracowałem w Macu to więcej tam jadłem. Nie wierzcie ludziom, którzy twierdzą, że jak się tam pracuje to się tego nie tknie - wszystko zależy od człowieka. Teraz, gdy mam dosłownie 5 kroków do Maca potrafię sobie odmówić
McDonald tylko w czasie podróży. A to i tak rzadko, bo wolę kuchnię regionalną, a jak już to KFC.
______________________________________________________ http://book-wszechmogacy.blogspot.com <- nie tylko recenzje. Prowadzą cherubini w składzie: Maja, Mati i Twyla.
Jak byłam dzieckiem uwielbiałam - dziś zastanawiam się jak moi rodzice mogli na to pozwolić. Gdy tylko odbieraliśmy z pracy moją mamę na przeciwko był mac więc z 2x w tygodniu miałam nowe zabawki z happy mealów.
Swoją drogą te zabawki kiedyś były bardziej rozwijające, porządniejsze?
A teraz tak jak Seluna - tylko w podróży, wręcz niedobrze mi jeśli muszę tam jeść
Powoli staram się przestać tam jeść. Na 2forU wydałem majątek. Kilka razy w tygodniu kupowałem sobię zestaw Chicker + frytki. To źle odbiło się na mojej wadze.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).