Zależy jaki rap, niektóre utwory mają wspaniałe przesłanie.
Trochę racja, kiedyś słuchałam Paktofoniki i nadal w sumie nie mam nic do ich utworów. Dlatego tak jak napisałam nie zamykam się na żadne gatunki, ale na co dzień nie słucham
AleksanderKa
Imię: Aleksander
Wiek: 30 Dołączył/a: 04 Lis 2015 Posty: 42 Miasto: Kraków
Wysłany:
2015-11-14, 17:49
Tak jest najlepiej, muzyka jest zbyt piękna żeby się zamykać.
Podobnie jak wy, również nie ograniczam się do jednego gatunku. W zależności od nastroju, raz mogę słuchać utworów operowych , zeby przejsć do metalu, rocku, popu, soul, lounge, dnb itd. W
Słucham wszystkiego, od muzyki klasycznej, przez jazz i soul, electro, house, aż po rock, metal, noise i dark ambient.
Wielbię nad wszystko Franza Liszta i Chopina, uwielbiam Ramsey Lewisa, Ray Charlesa i Sugar Pie DeSanto. Oczywiście klasyki typu The Doors, Sade czy Paul Simon również przewijają się przez moje głośniki.
Z nowoczesnych grup bardzo sobie cenię Poets of the Fall, Apocalypticę, The Chemical Brothers, The Prodigy czy EZ3kiel.
Jestem jednak dzieckiem rocka i metalu, uwielbiam stare jak i nowe grupy. Parę lat temu odkryłam dark ambient - od tamtego czasu uwielbiam wręcz chodzić po opuszczonych hangarach czy cmentarzach z Transformalin w słuchawkach.
Ale najwięszką miłością darzę nieśmiertelnych Pink Floyd.
Tak na poważnie, bardzo lubię dubstep, mocne klimaty, które mobilizują mnie do większej wydajności na siłowni (hip hop, rap ). Uwielbiam muzykę klasyczną, rock i np. Lindsey Stirling. Właściwie wszystko zależy od mojego humoru
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).