Wszystkiego, najbardziej jednak rocka. Gustuję w starszych klimatach typu Doorsi, Pink Floyd (mrraaau), Aerosmith, G'n'R, Nosowska+Hey, kochana Janis Joplin, do pewnego czasu słuchałam jeszcze Happysad i Pidżamy, ale szybko mi się to znudziło. Bartosiewicz, Niemena, Dżemu też słucham.
Poezja śpiewana w wykonaniu SDM, Turnaua, Grechuty młodej Peszkówny jest po prostu przeboska.
Z klasycznej to najbardziej Mozarta i Ludwika van.
Reszty nie pamiętam
Żelka [Usunięty]
Wysłany:
2007-04-26, 00:23
ja pussycat dolls, nelly, jamelia, paris itd. jeszcze angielski hip hop bo polski to raczej żadko no i techno oczywiście
Mat [Usunięty]
Wysłany:
2007-05-08, 13:58
metal (ten do granic przyzwoitosci), rock i troche elektroniki (prodigy, oakenfold)
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-07-01, 23:33
No dokładnie, nikt tutaj nie musi imponować innym tylko dlatego, że słucha jakichś poza-komercyjnych zespołów i czego-to-jeszcze. To nie szkoła. Też słucham Pussycat Dolls i powiem szczerze, że świetnie się przy tym tańczy. Na pewno lepiej niż przy rocku, gdzie można głównie skakać czy też przy techno, gdzie się liczy się częstotliwość wymachów rękami na imprezach ;]
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).