ekonomia i od tego roku dodatkowo finanse i rachunkowość. a kiedyś planuję jeszcze prawo podatkowe i podatki, ale na razie bym nie ogarnęła z czasem zaocznie, bo na co dzień pracuję w gminie
Jeśli chodzi o wiedzę jaką zdobyłam, to jestem zadowolona. Pomimo to uważam, że tyle lat wyjętych z życia, aby nauczyć się czegoś co mnie ciekawi to wysoka cena. Możliwości zatrudnienia są słabe, wysoka odpowiedzialność, paradoksalne prawo, słabe płace i wypaczone podejście społeczeństwa. Dobre warunki za granicą, ale tam zostać ratownikiem można dużo szybciej (tylko Polska wymaga studiów na takim kierunku).
Pozytywem są oczywiście znajomości i wspomnienia. No ale to zyskuje się bez względu na kierunek. Studia to po prostu piękny czas
Zarządzanie i Inżynieria produkcji ze specjalizacją systemy informatyczne. Jestem zadowolony, mimo tego, że nie uczę się cały czas tego co chciałbym, to towarzystwo wraz z lokalizacją uczelni(blisko domu) nadrabiają stratę
Ja studiowałem 3 lata zarządzanie, bo w liceum zarabiałem dobre pieniądze i chciałem wybrać lekki kierunek, aby mieć czas na rozwijanie biznesu. Nie udało się i teraz studiuję informatykę dziennie. W zasadzie chciałem pracować i pójść zaocznie, ale doszedłem do wniosku, że bardziej opłaci mi się skończyć inżynierskie dziennie, a magisterkę zrobić zaocznie.
W mojej szufladzie leży dyplom magistra zarządzania. Bardzo chciałem pójść na studia archeologiczne, jednak kiedyś nie było tyle szkół oferujących ten kierunek. Gdyby teraz się zastanowić to wybrał bym się na studia dietetyczne chyba to się ładnie nazywa technik odżywiania. Kto wie. może za jakś czas
Studiuję Zarządzanie (ZZL) i jestem zadowolony, bo zaliczam każdą sesję na 1 lub max 2 terminie. Mam dużo czasu wolnego i idzie się pośmiać jakie są tutaj zawirowania
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).