AntyPedagog Blogger.Klub
Dołączył/a: 15 Mar 2016 Posty: 19
Wysłany:
2016-03-15, 23:20
Obecnie kończę J.Grzędowicza Pan Lodowego Ogrodu T.3. W mojej opinii zdecydowanie top 5 książek, które miałem przyjemność pochłonąć z gatunku fantastyki.
Wiek: 41 Dołączył/a: 22 Mar 2016 Posty: 25 Miasto: Kielce
Wysłany:
2016-03-23, 15:21
AntyPedagog napisał/a:
Obecnie kończę J.Grzędowicza Pan Lodowego Ogrodu T.3. W mojej opinii zdecydowanie top 5 książek, które miałem przyjemność pochłonąć z gatunku fantastyki.
O chłopie to jest tytuł który uwielbiam, najbardziej pochłaniały mnie rozdziały poświęcone Filarowi. Na koniec byłem zły że to już koniec, a jednocześnie że to już koniec bo Grzędowicz idealnie wycelował w długości sagi.
Sam w tym momencie wziąłem się za Gaimana "Rzeczy ulotne" - długo czyhała na mnie ta książka, ale za każdym razem miałem stos innych rzeczy do roboty.
Imię: Weronika
Wysłany:
2016-03-29, 18:15
Ja obecnie czytam "Joannę d'Arc" Marka Twaina i choć jest to książka przyjemna, postać głównej bohaterki jest niestety nazbyt gloryfikowana przez autora, co potrafi być irytujące... Jednocześnie podczytuję "Dzieje teatru" Allardyce Nicolla
Aktualnie po raz drugi czytam opowiadania Sapkowskiego - "Ostatnie Życzenie". Po pięciu książkach sagi byłam tak zauroczona jego twórczością, że nie potrafiłam sięgnąć po cokolwiek innego. W końcu stęskniłam się za Geraltem i wróciłam do opowiadań :>
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).