Imię: Damian
Wiek: 30 Dołączył/a: 17 Sie 2013 Posty: 92 Miasto: internet
Wysłany:
2016-06-13, 22:23
Zacząłem od nowa Światło, którego nie widać bo ostatnio nie skończyłem przyznam szczerze że dopiero za drugim podejściem podeszła mi. Po niej w kolejce czeka Unashamed by Lecrae Moore
Wiek: 33 Dołączyła: 18 Sie 2015 Posty: 65 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2016-06-14, 09:25
L.J Smith - "Przebudzenie", czyli pierwszy tom serii "Pamiętniki Wampirów". Po obejrzeniu siedmiu sezonów stwierdziłam, że pora wreszcie sięgnąć po książkowy pierwowzór. Powiedziałabym, że serial jest o niebo lepszy ale nie wiem, czy porównanie ma sens bo poza wątkiem paranormalnego trójkącika to w zasadzie dwie zupełnie różne historie.
______________________________________________________ OGIEŃ W USZACH - blog muzyczny. Rock, metal, folk, alternatywa.
Wiek: 31 Dołączył/a: 02 Maj 2016 Posty: 31 Miasto: Tarnów
Wysłany:
2016-06-14, 16:13
Lubiewo bez cenzury Michała Witkowskiego. Średnio ostatnio u mnie z czasem, więc trochę męczę. Poprzednio Kropki Włodka Markowicza wciągnąłem w jeden dzień i polecam mocno. Podobnie było z Odwrotniakiem Jakuba Małeckiego, o którym skrobnałem coś na blogu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).