Wysłany:
2015-06-19, 15:49
Moje oglądanie tv ogranicza się do wiadomości ... Które oglądam u chłopaka. W domu bardzo bardzo rzadko oglądam. A jeśli już to zwykle są to kanały Discovery czy National Geographic ^^
hej, nie oglądam niczego w TV z tego prostego powodu, że go nie posiadam. Wszystko jest w necie, a ja mam o wiele więcej czasu dla swoich pasji. Czy ktoś jeszcze wywalił gadające pudło ze swojego domu? Czy zauważyliście jakieś zmiany w życiu bez niego?
Tak, ja też nie mam telewizora i mam dzieci, które beż niego też umieją żyć.
To nas uczy szukania tego, czego chcemy oglądać.
To daje nam wolność.
[ Dodano: 2017-02-04, 22:33 ]
Ja-goda napisał/a:
wendigo- ja akurat lubię ciszę. Do tego stopnia, że odłączam kompa z gniazdka i wszystkie sprzęty, bo mi szumią za bardzo :-) a lodówka jak hałasuje! ją tez bym chętnie wyłączyła
Chyba wezmę z Ciebie przykład i częściej będę odłączać internet.
Też uwielbiam ciszę
anonimowe11 [Usunięty]
Wysłany:
2017-04-05, 15:58
Nie oglądam telewizji od kilku lat, a właściwie telewizji w telewizji. Treści tworzone przez stacje telewizyjne oglądam bardzo często, ale w Internecie. Wydaje mi się, że to może być przyszłością dla tego medium. Nie wyobrażam sobie znów siadać przez telewizorem o konkretnej, narzuconej godzinie, która kompletnie mi nie odpowiada. Innym problemem są reklamy przerywane filmami.
Ostatnio jednak spróbowałem, włączyłem tv i przeleciałem większość kanałów, nie nadawano wtedy absolutnie nic, co by mnie zaciekawiło.
Na razie przewagę telewizji są jeszcze (dla mnie) mecze, transmisje na żywo z różnych widowisk sportowych, czy koncertów, festiwali, ale to powoli również można znaleźć tutaj.
Dołączył/a: 07 Kwi 2017 Posty: 13 Miasto: Internet
Wysłany:
2017-04-07, 23:32TV
Też od bodajże 2-3 lat mocno ograniczyłem oglądanie telewizji, oczywiście zdarzało się coś tam oglądać, ale na dłuższą metę tak patrzę na to z boku to jest to kompletna strata czasu.
Włącz telewizor po roku, jakiś program informacyjny, a tam masz - kłótnia w polityce z opozycją, wypadek, wojna, chore dziecko, jakiś absurd bądź śmieszna sytuacja i tyle.
Oczywiście jak wszędzie zdarzają się ciekawe programy tematyczne, ale jakoś nie w sposób mi na nie czekać i szukać w ogóle. Na telewizorze to sobie mecz można obejrzeć czy dobry film.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).