Proszę o rozwinięte odpowiedzi. W temacie wybranego kierunku można napisać dużo więcej niż tylko jego nazwę - chociażby to dlaczego akurat ten? i czy po czasie nadal uważacie, że to był dla was dobry wybór?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
W tym roku rozpocząłem coś co nazywają Lingwistyka Praktyczna i Copywriting. Poszedłem przede wszystkim ze względu na ten copywriting i obietnicę nauki w aspektach pisania w sieci, reklamach, itp. Póki co jestem dość mocno zawiedziony. Mam zajęcia o słownikach i encyklopediach, mnóstwo ekonomii, ale w klasycznej formie, czyt. jak założyć firmę i zarządzać finansami. Coś czuję, że go nie ukończę.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).