Wiek: 33 Dołączyła: 18 Sie 2015 Posty: 65 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-09-29, 19:01
Budzik - domyślny w Androidzie. Myślałam o ustawieniu "Bodies" Drowning Pool (tak, lubię Skins ), ale bałam się, że tak znielubię tą piosenkę .
Dzwonek - "Akka" Jelonka.
______________________________________________________ OGIEŃ W USZACH - blog muzyczny. Rock, metal, folk, alternatywa.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jako dzwonek mam HiFi Banda - Niewykorzystane okazje. Jako budzik domyślny dźwięk "Alarm" pochodzący z Xperii S. Wyjątkowo dobrze na mnie działa i trzymam się go na każdym telefonie z każdym oprogramowaniem.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Za dzwonek robi Post American World Megadeth, a za budzik Head Crusher tego samego zespołu. Nie sposób się nie obudzić przy Head Crusherze.
______________________________________________________ When I think I'm going deep
I'm really going hollow
I can see a newborn me
Emerging from the bottom — Angra, Newborn Me
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).