Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2010-06-17, 20:00
budzik? New Shit Mansona xD nie ma to jak mocny początek dnia jako dzwonek ostatnio funkcjonuje u mnie Can't be tamed Miley Cyrus, a na dźwięk wiadomości mam sygnał dostępności z GG xD
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-06-18, 20:12
Ja będę chyba inna i powiem, że nie przywiązuje uwagi do takich rzeczy. Na budzik mam jakąś melodię, która już była w telefonie. Jeśli chodzi o dzwonek i o dźwięk przychodzących smsów, to zależy jaki mam motyw. Mam nokię, więc mogę zmieniać sobie wygląd menu i co za tym idzie także dźwięki. ; )
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
A ja mam jako dzwonek fragment tego:
http://www.youtube.com/watch?v=VHejd9ZPjyk
Konkretnie spicza nieumarłego - od Ha ha ha ha! Did you think we have forgotten? (...) do ...vengeance of the Forsaken!. ^^
Za to na SMSa mam z tego samego filmiku okrzyk tegoż nieumarłego (uwielbiam jego głos^^ ): Death to the Scourge! And death to the living!.
Cóż - z całą pewnością jeśli w tramwaju dzwoni mi telefon, to wiem, że to mój telefon.
______________________________________________________ – A fella I knew in El Paso took all his clothes off and jumped on a cactus. I asked him same question: „why?”.
– And...?
– He said: „It seemed to be a good idea at the time”.
[Vin, "The Magnificent Seven"]
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).