Udało mi się znienawidzić każdą piosenkę, jaką kiedykolwiek przez dłuższy czas miałam ustawione jako budzik. Obecnie jest to domyślny budzik w Androidzie 4.1., do którego pałam dość... zimnymi uczuciami.
Na dźwięk budzika ustawiam sobie już tylko te domyślne, bo jak to napisał ktoś wyżej prędzej czy później znienawidzę taki utwór. A na dzwonek mam to... https://www.youtube.com/watch?v=33jk7MXZJeU
Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-04-09, 10:35
Ja mam ustawiony tylko jakiś dźwięk jakoś nie przepadam nad tym aby piosenka mnie budziła. Kiedyś przed długi okres czasu miałem na budzik ustawiony pewien utwór i pewnego razu w radiu została puszczona ta piosenka a ja skoczyłem jak wyrwany ze snu czekając w kolejce. Ciekaw jestem co w tedy ludzie sobie o mnie pomyśleli
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).