Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 16 Mar 2006 Posty: 85 Miasto: z łona
Wysłany:
2006-03-17, 08:00
ja napisałem:
Cytat
innym tematem są polscy księża, ale to oddzielna historia
to też oddzielny wątek,
a to pytanie o reklamę było jako że to TV
jeszcze raz przepraszam, wcale nie uważam, że jak kościół to rydzyk, nasz ksiądz w parafii jest spoko... sam on prowadzi terenowe buiro radia maryja, a jak pamiętam, bo chodzę do kościoła, nigdy nic nawet nie wspomiał...
uwielbiam serial LOST (nie ma w ankiecie), brr szkoda że z "M jak miłość" zrobiła sie "telenowela" juz nic ciekawego sie tam nie dzieje -____-; z polskich seriali zaznaczyłabym "Magdę M." ale nie ma -.-
m!s!3k
Imię: Piotrek
Wiek: 36 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 101 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2006-04-01, 21:05
Co prawda to prawda, niedlugo "M jak Miłość" przerodzi sie w "Dynastje" i ujrzymy w tv odcinek 2574
Nie znoszę seriali To niesamowicie wciąga.. Obejrzę jeden odcinek jakiegokolwiek serialu i już chce wiedzieć co będzie dalej Ale na szczęście nie ulegam pokusie i nie oglądam następnych ocinków, no chyba że bardzo się nudzę Ale ogólnie uważam, że seriale to strata czasu
izadora [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-02, 12:03
z seriali wymienionch w ankiecie oglądam czasami Monka, co do reszty to tylko LOST
Ja się zgadzam z Inez. Seriale mi się nie podobają i tyle.
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-03, 07:15
Ja tez nie lubie , ogladam czasem na wspolnej przy kolacji
ecstasy [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-19, 19:37
Bardzo lubię "Na Wspólnej", a raczej juz oglądam z przyzwyczajenia, bo się wciągnęłam. Swego czasu "Tajemnice Smallville" (tak, pisze się dwa razy przez dwa 'l'), ale odkąd weszła nowa seria, jakoś przestałam. Jest zdecydowanie gorsza od pierwszej. I jeszcze czasami oglądam serial, który leci na TVN7 w niedzięle. Niestety nie pamiętam tytułu Wiem, że zaczyna się piosenką Gawina Degraw "I don't want to be" z resztą bardzo przyjemną, ale tego serialu nie śledzę dokładnie.
o dziwo nie ma mojego posta a byłem pewien, że się tu udzuelałem
ja lubie smallville (zaraz się zacznie ), Boston Public (szkoda, że w tym samym czasie, musze trafiać na powtórki w inne dni), Gotowe na wszystko - śledzę szczeólnie ze względu na panią Solis
wcześniej oglądałem dośc maniakalnie Anioła (Dark angel chyba się to zwało) na tv4 z Jessicą Ablą.
od czasu do czasu natrafie na Monka, ciekawi mnie ten film, ale ciągle gubie w głowie dni i czas emisji - jak widze tego aktora gdzie indziej to się śmieje pod nosem odrazu mi sie monk kojarzy ^^
taśiemsóc typu na wspólnej, klan nie znosze, raz na 20 odcinków pośledze troche samego życia.
kochaj mnie kochaj widziałem pare razy ale jakieś sztywne to.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-04-26, 08:01
ecstasy napisał/a:
Bardzo lubię Na Wspólnej, a raczej juz oglądam z przyzwyczajenia, bo się wciągnęłam.
ja również, od poniedziałku do czwartku za pięć 21, zawsze przed telewizorem i TVN oglądam chyba najlepszy z polskich seriali - Na wspólnej!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).