Ale Seishi od mala potrafi/potrafil rysowac a Kishimoto nie , na poczatku Seishi pomagal Kishiemu.
btw. te twoje linki na dole sa jakies di niczego ...ale dzieki ze znalazlas Satana po polsku bo sledze ta mange juz od kilku miesiecy i tylko po angielsu... ciekawe kto betowal do tej mangi , bo czesem trafiaja sie idioci co tlumacza tak ze moj angielki by byl duzo lepszy(a ja jeszcze nie znam perfekcyjnie angielskiego)
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Mam jeszcze pytanko takie. Za co cenimy Naruto? Ja cenię za:
- bardzo dobrą fabułę
- mieszanina fantazji z prawdziwym życiem
- ładne postacie (nie takie jak w DB)
W ogole zaje***te techniki maja , np. wal sie no jutsu
Sposob walki jest super w zadnym innym anime tak dobrego nie ma... na dobra jest kilka...
Co do postaci to nie ma co do DB porownywac , Naruto ma kilka latek a zobacz kiedy i w jakich czasach powstal DB , duzoej czesci forumowiczuw satad jeszcze nie bylo na swiecie... w 1984r. jak by co.
Choc na nasetepce DB , Naruto nadaje sie najlepiej... nie zaraz , on jest nastepca DB...
m@tarci, sexy no juutsu!
Ja cenię Naruciaka chyba za wszystko, a najbardziej za jego samego (postać), no i oczywiście za Gaarę! Genialnego wprost Kazekage-Sama. Może tutaj coś innego wpielniczyć? Jakie postacie najbardziej lubicie?
Supa , wybor idealny
DB nie jest do ogladania , on jest po to by miec wszystkie jego tomiki na pulkach i sie chwalic i nic wiecej.
Btw. czyta ktos jakas mange??
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).