Aha - i jeszcze Yataman jest załamujący! A co do Naruto - Sakurę z Sasuke to bym po prostu zamordowała i to z zimną krwią...
Juz cie lubie
Sasuke to emo-pedzio , jesli Itachi nie da rady zabrac mu Shringana i przegra z nim , to ta manga zejdzie na psy... i tak juz zeszla po tym jak Jiraya zgina przez Pain'a i nawet nic mu nie zrobil ...
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Hmmm... Ostatnio oczywiscie FullMetal Alchemist, One Piece, Final Fantasy, Gravitation, Azumanga Daioh, Great Teacher Onizuka, Green Green (wiem, że to straszne, ale ja to nawet lubię!), Karin, Yami no Matsuei (siostra mnie przymusza) i inne...
Green Green bardzo dobra komedia dla doroslych
One Pice to teraz najlepsze m&a jak na razie
Wlasnie mam problem z Final Fantasy , bo nie moge znalezc mangi online
Ale ostatnio sledze jeszcze Gantz , to jest super, tyle zbyt drastyczne(nie dla mnie oczywiscie) i dla doroslych, ale to szczegoly
Ja narazie nie bede wymienial tego co ogladam/czytam lub tego co ogladalem/czytalem , bo by mi to duzo czasu zabralo , a teraz mi sie po prostu nie chce...
Ale Death Note to jest cos
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).