Niestety. Ale - m@tarci, od czegoś zawsze trzeba zacząć. Ja zaczynałam od... chomika homera na jetix (byłam baardzo mała...). I to chyba była pierwsza bajka, oglądana przeze mnie, którą można było zaliczyć do anime.
Nie mowie ze go kocham aczkolwiek to jest legenda i to dzieki niemu teraz inne anime i mangi sa rozslawiane na caly swiat , mozesz mu podziekowac a raczej Akirze za to ze wymyslil/stworzyl taka mange.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Ja tam Dragon Balla na swojej półce mam i się tego nie wstydzę. Co prawda powyżej piątego tomu akcja opiera głównie się na nawalaniu co mocniejszych przeciwników...
Właściwie jedyna manga, do której w ogóle nie mam przekonania to Tokyo Mew Mew. Postacie są płaskie, tak samo, jak kreska, fabuła niby jest, ale jej nie ma, błędów rzeczowych od cholery i w całości mdłe...
Niby tak , ale nie mow ze to jest smiec i gowno , bo to glupota... nie powinno sie tak mowic na Db , dzieki niemu wiemy co to m&a , bo normalnie bez przelomu w m&a to w japoni tez by tak nie bylo czeste m&a.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).