czy ja wiem... ja tam zbytnio nie znam ale mi to chyba az tak bardzo nie szkodzi(??)
m@tarci, szkodzi... ale nie trzeba znać go dobrze na pamięć.
no dobra sprobuje sie nauczac choc do tej pory jak mialem klopoty z prawem to tylko za grafitti za ...glosne imprezy(zaklocanie porzadku publicznego chyba ?? czy cos takiego)ale ja lubie grafitti i zawsze muzyke slucham glosno , a oni sie czapiaja... nigdy mi nic nie zrobili tylko raz mialem owal od rodzicow za grafitti bo musieli mnie z komisariatu odbierac .
Cashee napisał/a:
- no bo w telewizji nigdy nie mówi się o normalnych rzeczach
haha...prawda -_-'' ale chyba wiesz o co mi chodzi(??) chodzi mi o to piep***** glupot nauczycieli do malych dziec(chodzi mi o konkretny przyklad jak baba gadala w 1 czy tam 2 klasie dzieciom cos o Kolumbie... nie pamietam dokladnie co ale to byly taki pierdoły ze jak to uslyszalem to nie bylem pewiem czy sie smiac czy plakac [??])a o uczniach...(no comment)
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Happek [Usunięty]
Wysłany:
2008-01-23, 15:58
Tak bywa u mnie w szkole też zabierają telefony i muszą się po nie zgłosić rodzice. No trudno da się to przeboleć i tak wszyscy noszą, ale jednak chamstwem totalnym jest grzebanie w telefonach, moj dyrektor WSZYSTKO normalnie sprawdza!!
Ostatnio mi kolega opowiadał ze u niego w szkole dyrektorka zabrała telefon synowi policjanta, no tatuś przyjechał po telefon ale przy okazji nawyzywał dyrektorkę jak tylko potrafił chyba
Ostatnio mi kolega opowiadał ze u niego w szkole dyrektorka zabrała telefon synowi policjanta, no tatuś przyjechał po telefon ale przy okazji nawyzywał dyrektorkę jak tylko potrafił chyba
i dobrze tak ma byc nasi strozowi prawa... ... niech sie wypchaja
jak by mi ktos przejzal to nic ale jak sms'y to bym go zabil(doslownie) a jak by cos wykasowal to bym dyrkowi draga w jego d...odbyt wbil.
W mojej szkole często używamy telefonów komórkowych na lekcji... albo piszemy sobie zwolnienia ;] Zwykle nauczyciele zwracają na to uwagę. Mówią "oddaj to", zaś my odpowiadamy " N I E ". I na tym się kończy.
W mojej szkole często używamy telefonów komórkowych na lekcji... albo piszemy sobie zwolnienia ;] Zwykle nauczyciele zwracają na to uwagę. Mówią oddaj to, zaś my odpowiadamy N I E . I na tym się kończy.
tak ma byc
P.S Cashee mam tu tylko jeden(twoj) post i nic wiece i nie ma zadnych stron do wyboru...
A co do zabierania telefonów: młodsi uczciowie mają telefony po to, żeby dzwonić do rodziców wrazie "potrzeby". Ja np.: skorzystałam w tej opcji wtedy kiedy komuś się nudziło i szkoła się zafajczyła Co się z takim biedacznym uczniem stanie kiedy mieszka daleko od szkoły, a nauczyciel nie chce oddać telefonu? Pójdzie na nogach, taaa... w końcu to jego telefon, jego własność. A jeszcze jak ma dobry model, to trudno go oddać nauczycielowi... dlatego mówi się im "nie".
U MNIE W SZKOLE JESTE BAJZEL BURDEL I TE INNE.
MOJA PANI MOGE SIE TAK WYRAZIC BRZYDKO ŻE MI ZAPIEPRZYŁA TELEFON.
A TO WSZYSKO SIE STAŁO O TAK NA POCZATKU LEKCI MAMA DO MNIE ZADZWONILA A JA ZAPOMNIAŁAM WYCISZYC I PRZYSZŁA DO MNIE PANI I MI
MOJOM NIOWOM KOMORKE WZIEŁA.DOPIERO NIEDAWNO ODZYSKAŁAM JOM.
WIEC MOWIE ŻE U MNIE W SZKOLE JEST SAM GNUJ I SIE DO NIEJ NIE PRZYZNAJE .
POZDRO SEREK96
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 24-06-2008, 14:05 ]
nie pisz dużymi literami, to nieczytelne i oznacza krzyk, a my nie lubimy krzyku.
______________________________________________________ loffciam animal i to wszysko
juan Blogger.Klub Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 05 Lis 2007 Posty: 48
Wysłany:
2008-06-24, 13:00
care96 napisał/a:
U MNIE W SZKOLE JESTE BAJZEL BURDEL I TE INNE.
MOJA PANI MOGE SIE TAK WYRAZIC BRZYDKO ŻE MI ZAPIEPRZYŁA TELEFON.
A TO WSZYSKO SIE STAŁO O TAK NA POCZATKU LEKCI MAMA DO MNIE ZADZWONILA A JA ZAPOMNIAŁAM WYCISZYC I PRZYSZŁA DO MNIE PANI I MI
MOJOM NIOWOM KOMORKE WZIEŁA.DOPIERO NIEDAWNO ODZYSKAŁAM JOM.
WIEC MOWIE ŻE U MNIE W SZKOLE JEST SAM GNUJ I SIE DO NIEJ NIE PRZYZNAJE .
Myślę, że szkoła widząc tak skrajny analfabetyzm również nie przyznałaby się do znajomości z tobą. Może to te telefony komórkowe uszkadzają mózgi dzieciom w szkole?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).