Nie mam pewnosci, ale sa i tak skrajne przypadki.
Dobra koniec, temat tez sie chyba wyczerpal.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
godson90
Wysłany:
2008-06-30, 10:06
Ja sobie nie wyobrażam jak można na lekcji używać telefonów,mp3 itd.
Lekcje są po to aby się uczyć a nie klikać na komórach.
U mnie w szkole kolega na historii pisał smsa i gdy go zauważył nauczyciel to dostał takiego "buta" że praktycznie wyleciał przez zamknięte drzwi.
Kolega po lekcji musiał jeszcze przepraszać nauczyciela za swoje zachowanie i błagał żeby mu nauczyciel oddał komórkę.
Trzeba być totalnym chamem i ignorantem aby używać telefonów tam gdzie ich używać się nie powinno.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-06-30, 14:02
U mnie w klasie komórki używane sa jako kalkulatory na matmie i fizyce.
Nie noszę telefonu do szkoły i tu brak problemu. Nie pamiętam by kiedykolwiek jakiś nauczyciel zabrał telefon komórkowy, ewentualnie komuś przez przypadek zadzwoni... Wtedy tylko się przeprasza i tyle.
pudi91 napisał/a:
Lekcje są po to aby się uczyć a nie klikać na komórach.
Teoretycznie w praktyce to różnie wyglada. Gdy lekcja nie spełnia moich wymogów edukacyjnych, wyciagam brudnopis i daję upust moim twórczym wymysłom (np. narysowałem zboczeńca w klatce w zeszycie z religii mojej koleżance ), ewentualnie piszę coś lewa ręka.
pudi91 napisał/a:
Trzeba być totalnym chamem i ignorantem aby używać telefonów tam gdzie ich używać się nie powinno.
Co jeśli uczeń dostanie ważny telefon od rodzica (u nas prosi się o zgodę i wychodzi na rozmowę)? Skoro nikomu nie wolno używać tel. kom. na lekcji to niech nuaczyciela również. Młodzież musi mieć jakiś dobry przykład, a kto inny ma go dać niż nauczyciel ?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).