a mógłby mi ktoś podać ten ich prywatny e mail? ^^
mam ochotę napisać im napisać dosyć długi wykład.. i mam gdzieś to czy napiszą mi, że im spamuję. ;|
a mógłby mi ktoś podać ten ich prywatny e mail? ^^
mam ochotę napisać im napisać dosyć długi wykład.. i mam gdzieś to czy napiszą mi, że im spamuję. ;|
na pewno twoje słowa cokolwiek zmienią
zdobądź najlepiej ich adresy i chodź po domach.
może zmienić nie zmienią, ale przynajmniej można by się dowiedzieć czy serwis odżyje czy też nie - a nie czekać w nieskończoność i robić sobie nadzieje.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
może zmienić nie zmienią, ale przynajmniej można by się dowiedzieć czy serwis odżyje czy też nie - a nie czekać w nieskończoność i robić sobie nadzieje.
na pewno jak nabluzgasz na ich maile dowiesz się czegokolwiek
na pewno jak nabluzgasz na ich maile dowiesz się czegokolwiek
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).