Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-05-13, 15:50
Nie jestem w stanie wymienic roznic miedzy przegladarkami Mozilla Firefox i Opera. Kiedy w maju 05r ie zaczela zle funcjonowac na moim komputerze a ja nie mialam pomyslu jak to naprawic, zainstalowalam liska i opere. Wyglad firefoxa byl wg mnie bardziej przyjazny i dlatego zdecydowalam sie z niego korzystac. Wyboru nie zaluje i do dnia dzisiejszego pozostaje wierna Firefoxowi
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Krystian [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-13, 19:46
Jedynym mankamentem Firefox jest to, że źle otwarza, lub nie otwarza niektórych skryptów
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-05-14, 08:35
Krystian napisał/a:
otwarza
?
chyba otwiera, albo odtwarza
A co to za kółko polonistyczne się robi? ;] // Frozen
Większość używa tego gówna IE bo jest w Windowsie.
DaNoN [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-15, 17:51
Ja aktualnie używam Opery, wcześniej miałem FF. Lisek czsami trochę źle odczytuje skrypty i dodatkowym, sporym misusem jest to, że nie interpretuje wyglądu suwaka. Ogólnie Opera ma więcej przydatnych mi (webmsterowi ) funkcji. Jestem za OPERĄ!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-12-20, 20:34
Skoro Htsz mnie upomniał [ ] to powiem dlaczego wole Opere nad FireFoxem. Z prostej przyczyny, Opera ma więcej przydatnych dla mnie funkcji niż Lis. Łatwiej jest mi się przesiąść z tej co dotychczas używałam (Maxthon) na Operę, bo po paru chwilach można ją tak samo skonfigurować.
W dodatku działa bardzo szybko i wydaje mi się, że w ogóle jest bardziej konfigurowalna niz FF.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
jeżeli chodzi o gołe FF i Op. to niestety nie zaprzecze i nie potwierdze bo sam nie wiem jak to jest, wyczytałem, ze Opera ma w standardzie wiele dobrych funkcji, które trzeba w ff dogrywać, ale pewne jest także, że Firefox ma ponad 2tys. wtyczek
odsyłam do strony:
http://pbm.jogger.pl/file...tension-to.html
p.s. userzy mówia, ze opera jest szybsza, moglbym to potwierdzic, ale niestety nie umiem sie do niej przyzwyczaic, nie czaruje mnie sob± tak jak to robi FF
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).