Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-12-20, 21:35
Htsz napisał/a:
onad 2tys. wtyczek
A 4/5 to pewnie jakies nikomu nie przydatne pierdoły, albo ta sama wtyczka w roznych wersjach od innych autorow. Po co wspominac o takiej ilosci wtyczek jak na pewno nikt by nie skorzystal nawet z polowy czy 1/4
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
p.s. userzy mówia, ze opera jest szybsza, moglbym to potwierdzic, ale niestety nie umiem sie do niej przyzwyczaic, nie czaruje mnie sob± tak jak to robi FF
ja mam dokladnie tak samo z opera
aczkolwiek czasami siadam do ff ze wzgledu na kilka niezastapionych wtyczek
ps. jest szybsza
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Po co wspominac o takiej ilosci wtyczek jak na pewno nikt by nie skorzystal nawet z polowy czy 1/4
dlatego podałem strone, na której koleś w fajny sposób pokazuje te najciekawsze i wcale nie jest ich mało, a wiele z nich bardzo ułatwia zycie i pomniejsza potrzebe instalowania kilku/nastu dodatkowych programów na komputerze.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
DaNoN [Usunięty]
Wysłany:
2006-12-22, 13:05
Ostatnio przeglądałem ile osób ma poszczególne przeglądarki. Najwięcej jest oczywiście internautów, którzy mają IE. Firexofa ma bodajże 24%, a Operę bardzo mało, ale nie pamiętam dokładanie ile Ja od jakiegoś już czasu korzystam z Firefox'a (po tym jak coś mi się z Operą stało). Popieram takie akcje jak Browse Happy, ale Micro$oft podobno (?) pracuje nad nowym IE, które ma bić na głowę swoich poprzedników. No cóż pożyjemy, zobaczymy.
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 22-12-2006, 17:10 ]
przypomne, ze porównujemy FF i Opere, wiec nie piszmy tu nad czym pracuje M$
A 4/5 to pewnie jakies nikomu nie przydatne pierdoły, albo ta sama wtyczka w roznych wersjach od innych autorow. Po co wspominac o takiej ilosci wtyczek jak na pewno nikt by nie skorzystal nawet z polowy czy 1/4
przejrzałaś w ogóle bazę tych nikomu nie przydatnych pierdół? wprawdzie sam korzystam z niewielu (póki co brak czasu na zapoznanie się), ale właśnie ten spory wybór jest plusem - jedni docenią powiadamiacza Gmail czy IETab (np. ja), inni Sapera.
Wysłany:
2006-12-23, 23:56
Tak, przejrzałam. Nie są mi potrzebne.
Po co powiadamiacz jakiś na Gmaila, skoro można subskrybować RSS?
Jak sam zauważyłeś - korzystasz z niewielu, więc tym samym potwierdziłeś moje słowa ;]
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
gwoli ścisłości nie potrwierdził, bo napisałe też, że nie wszystkie przeglądał
Frozen Lust napisał/a:
Po co powiadamiacz jakiś na Gmaila, skoro można subskrybować RSS?
ja uzywam gmail managera i powiem ci, ze rss wysiada, w dodatku po kliknięciu na maila na stronie nie otwiera mi się otulook tylko w zakładce w tle przenosi i loguje mnie do gmaila
Luke Mica napisał/a:
ale właśnie ten spory wybór jest plusem
lepiej jest mieć wybór z wielu niż go nie posiadać a dość znaczna liczba wtyczek ma wiele przydatnych funkcji, bez klikania po stronach wiem to co mi potrzebne na bierząco i wizualnie jak w przypadku pogodynki..
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wysłany:
2006-12-24, 01:33
Htsz napisał/a:
otwiera mi się otulook
Mnie rownież nie. W Operze przenosi od razu do tego maila.
Nie uzywam zadnego programu do poczty.
cytuj tak aby zdanie zachowało poprawnosc tam było "nie" przed "otwiera" w takim razie skoro przenosi Cie do maila to znaczy, że opera ma własnego klienta poczty czy jak :> ?
Wysłany:
2006-12-24, 01:42
Htsz napisał/a:
tam było nie przed otwiera
A co to za roznica, przeciez napsialam, ze mnie rowniez nie, wiec mozna wywnioskowac, ze ty tez napisales o czyms uzywajac przeczenia.
Ma w takim razie takiego samego jak IE, FF czy inna przegladarka. Tym "klientem" jest gmail, bo przenosi mnie do listu. Rozumiesz? Ciebie przenosi do skrzynki a mnie bezposrednio do listu...
z takich błednych cytatów często wychodzą rózne dziwne rzeczy, więc róznica jest, przynajmniej dla mnie, jak mnie cytujesz cytuj zgodnie z tym co napisalem (zachowany sens zdania)...
troche niesprecyzowałem powiadamianie o poczcie z managera przenosi tak jak sobie ustawie, a klikanie w maila podanego w kodzie "mailto:" przenosi do pisania listu z juz wypełnionym polem "do"
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).