Dzisiaj moim oczom ukazał się taki oto obrazek jaki można oglądnąć w załączniku. Właściciele zapowiadają nam nowego i lepszego myloga prosząc o chwile cierpliwości (ciekawe jak wiele osób ją jeszcze ma ). Napisane jest także, że wrócą bez kolejnych przerw...
Czyżby sen o nowym mylogu na prawdę się spełniał ;> ? ktoś wie coś więcej niż to, że nowy wygląd się zapowiada (patrząc po tych dziwnych obrazkach otaczających komunikat) ? wygląda na to, że kolorystyka nadal będzie brązowa
dodatkowo pod komunikatem zaobserwować można link "społeczność", który prowadzi do domeny http://myspot.pl/ , na której znajduje się ten sam szablon strony w budowie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-03-04, 21:52
Co? Mam już ich kompletnie dość... Dużo osób straciło cierpliwość i ma uraz do myloga, niech szukaja nowych naiwniaków.
Ciekawe czy coś po za nowym szablonem się zmieni...
Myślę, że stracili wielu blogowiczów i teraz trudno im będzie ich na nowo przekonać do mylogowego serwisu. Muszą się bardzo postarać, aby znowu być jednym z lepszych serwisów blogowych.
jak sądzę zmieni się, skoro szykują równolegle jakiś portal społecznościowy i chcą nadal posiadać spore udziały w polskiej blogosferze muszą zaprezentować przynajmniej tyle co mają obecnie inni. Nie założyłem kolejnego tematu do narzekania, tylko do pozyskania informacji o tym co zapowiada mylog
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-03-04, 22:00
Google milczy jeśli chodzi o nowości na mylogu i o tym nowym serwisie społecznościowy myspot... Może mylog został komuś sprzedany z głowa? Poczekajmy, bo lepiej pisać nic w ciemno...
raczej nie sprzedali, chyba, że pozyskali jakiegoś inwestora bo myspot zarejestrowano już dawno temu, na tą samą firmę, która uwzględniona była w regulaminie myloga
Natknęłam się dziś na komunikat o przeprowadzce myloga. Cóż, mam nadzieję, że wróci [ Można tam znaleźć "perełki"] Po takiej awarii sama nigdy nie założyłabym tam, blog choć wcześniej też jakoś nie potrafiłam się do niego przekonać. Społeczność? Dobry pomysł, ale kiepski "wabik" przynajmniej dla mnie.
______________________________________________________ A Gdy Serce Twe Przytłoczy
Myśl, Że Żyć Nie Warto,
Z Łez Ocieraj Cudze Oczy,
Chociaż Twoich Nie Otarto. l M. Konopnicka
Mógłby wrócić. Wybór serwisu blogowego nie powinien być uwarunkowany sprawami technicznymi (awariami). Na eblogu dobrze mi się blogowało, ale odkąd zmieniła się administracja pozostawia wiele do życzenia.
______________________________________________________ A Gdy Serce Twe Przytłoczy
Myśl, Że Żyć Nie Warto,
Z Łez Ocieraj Cudze Oczy,
Chociaż Twoich Nie Otarto. l M. Konopnicka
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).