To ja też się pochwalę, co mi tam... xD Nie uczyłam się za bardzo w tym roku, w przyszłym będzie gorzej (nie dlatego, że nie dam rady... raczej w ramach zemsty za bdb zachowanie w tym roku).
xD Cóż, może to zabrzmi jakbym była pięcioletnim, rozkapryszonym dzieckiem, ale w przyszłym roku nie chcę mieć paska. xD Będę mieć średnią 4,0 ... Klasa będzie mieć radochę ;D, a mnie i tak przyjmą do najlepszego liceum. Taki rok totalnego leserowania (bardziej niż w tym), pyskowania nauczycielom... Ech, takie życie to coś.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-06-17, 21:42
uuu.... Keiri, strach się bać... Aś, co Ty mi tam wcześniej mówiłaś ;> ?
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-17, 21:50
Cytat
W ogóle... Ma ktoś czerwony pasek (oczywiście na świadectwie ) w tym roku?
Ja nie Pierwszy raz w mojej szkolnej karierze (tata jest ze mnie dumny, kontynuacja rodzinnej tradycji )
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-17, 23:25
Ej ja nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje . Ja przez całe trzy lata gimnazjum miałam świadectwo z paskiem . Wam się nie chce czy jak?
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-17, 23:42
Inez napisał/a:
Wam się nie chce czy jak?
tak jakby
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-06-18, 08:07
Inez napisał/a:
Ej ja nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje . Ja przez całe trzy lata gimnazjum miałam świadectwo z paskiem . Wam się nie chce czy jak?
Mi się nie chce siedzieć kuć wszystko od deski do deski... Po za tym, prawdopodobnie jakieś setnej, by mi zabrakło i musiałbym latać za nauczycielami... pff...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).