Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-04-03, 21:59
Aaaaa! I zapomniałam jeszcze dodać, że we Wrocławiu, wielokrotnie widziałam Panią Barbarę Kwarc . Kiedyś w pewnej pizzeri (gdy Baśka nie była popularna i mało kto znał tą charakterystyczną, starszą panią ) nawet zamieniłam z nią parę słów i później, gdy byłam na fotkach z Arkiem to i wtedy pogadaliśmy z nią chwilę . Śmieszna babka .
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
zamieniłam parę słów z durczokiem i robiłam mu przy okazji zdjęcia, oprócz mnie była koleżanka więc to było dość osobiste i dziwne że w ogóle znalazł na to czas (odbierał syna ze szkoły).
tak to tylko gadałam telefonicznie i skajpowo robiąc wywiady.
TheAhyy
Wysłany:
2010-04-05, 16:08
Ja spotkałam Filipa Wale (dostał sie do programu YCD) i jest z Krotoszyna :x Tak samo Olivier (tak na prawdę Piotr) Janiak pochodzi z Krotoszyna, ale nie trafiłam na niego jak był kiedyś.
Widziałam na żywo Dodę, Grupę operacyjną, Beatę Kozidrak, Mariusza Pudzianowskiego, Karola Okrasę, Krzysztofa Skibe, któregoś z Golców Orkiestra xD I nie wiem czy to wszyscy...
W 2003 roku wygraliśmy ze znajomymi ranking wojewódzki w SIGG-u. W trakcie rozdania nagród w siedzibie GPW miałem okazję zobaczyć na żywo jej ówczesnego prezesa W. Rozłuckiego i ówczesną szefową Kancelarii Prezydenta - +Jolantę Szymanek-Deresz.
Hmm... Nie mam zbyt wielkich możliwości, by poznac "znanych".
Ale swego czasu wymieniałam korespondencje (e-mail) z mało znanym chyba pisarzem- Mikołajem Wójcikiem (napisał "Tylko Matylda", "Dziewczyna z pociągu")
Może nie jest to gwiazda filmowa, czy supermodel, ale było dla mnie ważne, że mogłam z nim rozmawiac.
Pamiętam że, strasznie byłam podekscytowana, kiedy czekałam na odpowiedz od Pana Wójcika
Poza koncertami, widziałam chyba tylko raz, słynną w europejskim bucie Giannne Nannini, kiedy byłam we Włoszech.
______________________________________________________ Mam chyba 3 półkulę mózgu, stworzoną specjalnie do idiotyzmu..
>.<
o ja głupia.
zapomniałam.
mój wujek gra w Plebanii ^
Tracza, pan Dariusz Kowalski to mój wujek!
yeah!:D
bliska rodzina, a że nie oglądam tego, to często zapominam
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).