Znam osobiście członków Defektu Muzgó – grałam z nimi przez trzy dni. A jeśli kontakt pisemny się liczy, znam również aktualnego gitarzystę prowadzącego Megadeth – Kika Loureira.
______________________________________________________ When I think I'm going deep
I'm really going hollow
I can see a newborn me
Emerging from the bottom — Angra, Newborn Me
goodforyoudp Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2014 Posty: 123 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2017-03-06, 15:44
Ja miałam okazję współpracować z Przemkiem Cypryańskim i Natalią Siwiec. Brałam też udział w Plejada top ten, gdzie spotkałam sporo gwiazd polskiej sceny m.in. Margaret, Krzysztofa Ibisza, Katarzynę Dowbor i innych
______________________________________________________ Beauty and Lifestyle Blog - dpblog.pl
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).