Moim marzeniem jest mieć samochód, który jeździ XD
Kiedyś marzyłem o pięknym lamborghini diablo ale później kupiłem Felicję, która ciągle się psuła i moje podejście bardzo się zmieniło.
Na szczęście moje marzenie spełniło się jakieś pół roku temu
Nowe samochody w większości przypadków mi się nie podobają. Większość i tak polega na jaju. Nie marzę o tym, żeby jeździć jajem, ale samochodem. Wiem, wiem - każde z tych jaj się trochę różni, ale to i tak nie to, co tygryski lubią najbardziej. ;]
Od 1994 roku przez parę lat marzyłam o Jeepie Wranglerze (pamiętam datę, bo miałam upatrzony model z Samochodów terenowych świata '94, jedynego numeru, jaki miałam - bogowie raczą wiedzieć, z jakiej okazji weszłam w posiadanie czegoś takiego xD ):
Dalej uważam, że coś takiego:
Jest bez porównania ładniejsze od najnowszego Wranglera.
Tak czy owak, chyba z dziesięć lat temu przeszło mi parcie na samochód terenowy, choć sentyment pozostał, a i jakimś przyzwoitym Hummerem bym nie pogardziła - ale takim prawdziwnym Humvee, a nie tymi cywilnymi wersjami.
Teraz za to marzą mi się takie rzeczy:
Pontiac Firebird z 1979:
Dodge Monaco z 1973:
I, ofkoz, Chevrolet Impala z 1967 (choć teraz to połowa ludzkości się na to napala, bo Supernatural ):
Tak, moim zdaniem, powinny wyglądać samochody. Mogę różne rzeczy myśleć o Amerykanach, ale ich fury z lat '60. i '70 to czysty geniusz i piękno.
______________________________________________________ – A fella I knew in El Paso took all his clothes off and jumped on a cactus. I asked him same question: „why?”.
– And...?
– He said: „It seemed to be a good idea at the time”.
[Vin, "The Magnificent Seven"]
Imię: Damian
Wysłany:
2012-03-18, 12:47
Przejechać się? Zdecydowanie Nissan GTR. Nie dla prędkości maksymalnej, której nie ma gdzie osiągać w normalnych warunkach, ale dla przyśpieszenia od 0 do 100. Czyli dla całych 2,8s.
Z samochodów na nasze drogi to prawodopobonie Audi allroad. Wiedzie wszędzie, duży, wygodny. Same plusy;)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).