______________________________________________________ "people who don't need other people need other people to show them, that they are people who don't need other people" - terry pratchett
to nie internet psuje ludzi. to ludzie psują internet.
Wysłany:
2009-12-30, 09:50
Asiek napisał/a:
a w tym tygodniu kupuję Opla Corsę
Ja na kursie jeżdżę Corsą D (czyli nówką prosto z salonu, się pochwalę, a co! ) i powiem Ci, że Ci się wcale nie dziwię, fajny samochodzik, sama bym chciała (ale 5-drzwiowe są drogie, a 3 są niepraktyczne :c)
A skrycie marzę o Garbusku XD Ale tym nowej produkcji, z wypacykowanym wnętrzem A z marzeń takich trochę łatwiejszych do odnalezienia w komisach, to Fiat 500 lub Nissan Micra (wszystkie takie garbusowate XD). Lub coś innego małego
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-12-30, 12:59
Ja lubię terenowe (zresztą innym bym nie dojechała do domu ), Jeep to moje marzenie czerwony najlepiej.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Wysłany:
2010-09-06, 06:48
A ja mam samochód mych marzeń XD Co prawda nie jest garbusopodobny, ale jest Meganką, kocham ją
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-09-06, 18:04
Ja mam sentyment do starych samochodów. Chętnie bym pojeździł maluchem czy czymś podobnym. A taki wymarzony to Fiat Barchetta, może nie należy od do kategorii super szybki itp ale mi się bardzo podoba
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).