Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2010-01-04, 03:49
jest jedna teoria, jak wstaniesz szybciej z mysla ze bedziesz miec wiecej czasu na wyszykowanie sie to znaczy ze i tak bedziesz miec 15 min bo caly czas spedzisz przy kompie
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-01-04, 18:18
Bartek napisał/a:
jest jedna teoria, jak wstaniesz szybciej z mysla ze bedziesz miec wiecej czasu na wyszykowanie sie to znaczy ze i tak bedziesz miec 15 min bo caly czas spedzisz przy kompie
a jak nie przy kompie to na robieniu innych rzeczy, bo przecież jeszcze tyyyleee czasu.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Ja się budzę zazwyczaj 6 ale wychodzę tak o 7:30, czasem później, a czasem jeszcze wcześniej ...zawsze się spieszę i idę pieszo do Gimn. .. ..,
,a przygotowanie siebie do porządku zajmuje mi "pół godzinki" .!
Sto godzin.
Mycie, suszenie włosów, układanie włosów. Makijaż, zmywanie makijażu, nowy makijaż, poprawki w makijażu. Armagedon w szafie w poszukiwaniu ubrania. - > to tak wieczorem
Rano zwykle wystarczy wstać, zerknąć na zegarek, zorientować się, że jestem spóźniona o 10 minut i jakoś szybko wszystko idzie.
______________________________________________________ for you i will play on my cosmic guitarzzz
To zależy od tego gdzie mam wyjść i w jakim obecnie jestem stanie... Jeśli muszę wziąć prysznic, umyć włosy, wysuszyć je itd to najlepiej, gdy mam około 2 godziny na wyjście ;D W obecnym stanie, po prysznicu,suszeniu sie, zjedzeniu czegos moge wyrobic sie w około pół godziny
Wiadomo, że szykowanie się na randkę, imprezę czy wyjście do marketu zajmują różne ilości czasu, wszystko zależy od okazji na którą trzeba się przygotować
Pan Sleszyński
Wysłany:
2010-10-02, 21:09
Wszystko robię na ostatnią chwilę. Wstaję o 6.20, pojazd mam o 7.15. Prysznic, dobranie ubrań, ułożenie włosów, spakowanie się i pozostaje 3 minuty na pokonanie 5 minutowego dystansu na przystanek ;d. I tak codziennie;)!
mi szykowanie zajmuję godzinę a jak ide do szkoły to wstaje dwie godziny przed. Muszę zjeść coś bo bez jedzienia nie wychodze z domu, maluję się, czeszę no i jeszcze znaleźć odpowiednie ubranie. Spakować się bo czasem nie chce mi się spakować wieczorem to przekładam na rano no i jak mam klasówki to sobie jeszcze powtarzam.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2010-11-13, 14:12
ja ostatnio zauwazylem ciekawa rzecz. Mianowicie nie jest wazne czy wstane o 19 czy 20, i tak biegne na pociag
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).