Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2009-12-30, 02:42
Autobus mam 7:15, wstaje 6:55, plus 2km do przystanku
Myje zęby, wydalam złe rzeczy, ubieram się i wychodzę (wybiegam? ) Nawet śniadania nie jem.
Kobiety drogie. Po co wam prostować włosy, sklejać oczy, czterometrowe paznokcie zapuszczać? My kochamy kobiety piękne same w sobie (nawet jeśli nie) to doceniamy je od środka. (Nie wiem czy każdy mężczyzna sie ze mną zgodzi.)
Jak to sie mówi: Wole mieć paszczura, z którym można pogadać, niż superlaskę ale tempą
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 02-01-2010, 18:09 ]
offtopic odnoszący się do wypowiedzi Broma został wydzielony do osobnego tematu http://forum.blogowicz.in...stko-vt3533.htm
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
szybko biegasz, bo przejście 2km zajmuje zwykle około 20 minut a ty jeszcze w tym czasie robisz parę innych rzeczy
ja w czasie kiedy chodziłem do pracy w miarę systematycznie (bo miałem na rożne godziny) to wstawałem koło 8:20-8:30 i wychodziłem z domu chwilkę przed 9 by po 25 minutach drogi na piechotę dotrzeć do przystanku autobusowego na Bielany. W czasie miedzy obudzeniem się a wyjściem dochodziłem do siebie, myłem twarz, ubierałem się, jadłem coś i drugie coś szykowałem do pracy (bo poza przerwą obiadową jest jeszcze kolacyjna/śniadaniowa i też warto coś wtedy przekąsić).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2009-12-30, 08:19
emm napisał/a:
Felixiss napisał/a:
Cytat
ogólnie to chciałabym mieć do szkoły zawsze na 10 ;c wtedy to bym się wyspała i miała dobry humor po wstaniu z łóżka xd
ja mam dwa razy w tygodniu na 10.55
mogę tylko pomarzyć ;p a przede wszystkim pozazdrościć ;D
ja oczywiście codziennie mam na 8:00, no tak, życie ;c
A ja mam raz na 11 (i kończe o 14 ) i raz na 9
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-12-30, 10:31
Htsz napisał/a:
szybko biegasz, bo przejście 2km zajmuje zwykle około 20 minut a ty jeszcze w tym czasie robisz parę innych rzeczy
Śniadanie robi sobie dzień wcześniej i po drodze je zjada, a oprócz tego idąc myje zęby. xD
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-12-30, 12:52
Cytat
i udaje ci się zdążyć?
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Kobiety drogie. Po co wam prostować włosy, sklejać oczy, czterometrowe paznokcie zapuszczać? My kochamy kobiety piękne same w sobie (nawet jeśli nie) to doceniamy je od środka. (Nie wiem czy każdy mężczyzna sie ze mną zgodzi.)
Jak to sie mówi: Wole mieć paszczura, z którym można pogadać, niż superlaskę ale tempą
nawet paszczur musi czasem sobie rzęsy skleić, no sorry. takie są zasady tej gry
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
swoją drogą teraz jak nie chodzę codziennie do pracy to czasem i ponad godzinę potrafię się wybierać z domu do wyjścia jak zawsze wszystko na ostatnią chwilę.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).